Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ".

Εδώ και περίπου 8 μέρες η εφημερίδα μας διεξάγει ζωντανό γκάλοπ με το ερώτημα "ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΚΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ;"
Τα αποτελέσματα ενός τέτοιου γκάλοπ θα απόδειχθούν αύριο αν είναι αξιόπιστα ή όχι. Η δική μας πάντως άποψη είναι ότι δεν είναι αξιόπιστα, άλλωστε και τα ποσοστά του δείχνουν τεράστια ψαλίδα του ενός υποψηφίου από τον άλλον, τέτοια που είναι αδύνατον να εκφραστεί, ειδικά όταν οι υποψήφιοι δήμαρχοι είναι εννέα (9).
 
Δείτε λοιπόν τι αποτελέσματα έβγαλε το δικό μας γκάλοπ και πιο κάτω θα επιχειρήσουμε να δώσουμε τη δική μας ερμηνεία. 

1. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 412 ψήφοι (40%)
2. ΚΕΧΡΗΣ 192 ψήφοι (18%)
3. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ  169 ψήφοι (16%)
4. ΤΙΓΚΑΣ 85 ψήφοι (8%)
5. ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 57 ψήφοι (5%)
6. ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ 40 ψήφοι  (3%)
7. ΖΗΚΑΣ 32 ψήφοι (3%)
8. ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ 17 ψήφοι (1%)
ΠΟΛΥΚΑΛΑ 13 ψήφοι (1%). 

Με βάση αυτές τις ψήφους στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή", αύριο βράδυ θα πρέπει να δούμε να περνούν στον δεύτερο ο Νικολάου με τον Κεχρή!!!

Το ζευγάρι αυτό μοιάζει με...επιστημονικής φαντασίας. 
Εάν ωστόσο επισημάνουμε ότι για τον πρώην δήμαρχο Χολαργού υπήρξε μια...λύσσα και έπεφταν σαν βροχή οι ψήφοι στις πρώτες δύο μέρες του γκάλοπ, καθώς και τις τελευταίες ώρες σήμερα, τότε μάλλον κάτι συμβαίνει. Το πιο πιθανό για μας είναι ότι οι περισσότεροι αναγνώστες μας προέρχονται από τον κύκλο του Νικολάου! 
Κοντός ψαλμός αλληλούϊα. Αύριο θα δούμε τι θα βγάλει η κάλπη! 


5 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
    ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΣΠΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.Ε.

    «Παγωμένα» όλα τα έργα του ΕΣΠΑ. Δεν προχωρούν τα προγράμματα εργασίας του ΟΑΕΔ Όλα τα προγράμματα ,όλοι οι διαγωνισμοί και οι αναθέσεις έργων , μέσω του ΕΣΠΑ έχουν «Παγώσει» μετά από παρέμβαση των τεχνοκρατών της ΕΕ. Εγκύκλιος του υπουργείου Ανάπτυξης, «τινάζει στον αέρα» την χρηματοδότηση όλων των έργων που πραγματοποιεί το Δημόσιο αλλά και όλα τα προγράμματα του ΟΑΕΔ για την καταπολέμηση της ανεργίας. Αιτία το γεγονός ότι αποφασίστηκε να «παγώσουν» όλοι οι διαγωνισμοί και οι αναθέσεις έργων που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ, μέσω του ΕΣΠΑ. Στην εγκύκλιο που εστάλη σε όλα τα υπουργεία τη Μ. Δευτέρα σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του dikaiologitika.gr , αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι ««Το υπουργείο μας είναι υποχρεωμένο να προχωρήσει σε άμεσο κλείδωμα εισαγωγής νέων εντάξεων και προσκλήσεων στο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα των έργων του ΕΣΠΑ». Ουσιαστικά, πρόκειται για «πάγωμα» όλων των έργων και αυτών που βρίσκονται σε εξέλιξη, επειδή υπήρξε υπέρβαση χρηματοδότησης. Οι τεχνοκράτες της ΕΕ εντόπισαν το σφάλμα και απαίτησαν από την ελληνική πλευρά να σταματήσει άμεσα κάθε ροή χρηματοδότησης, μέχρι να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες κάνουν λόγο για διατήρηση του «παγώματος» για τουλάχιστον άλλες 2-3 εβδομάδες. Είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα που μόλις πριν από μερικές μέρες διοικητής μεγάλου Οργανισμού του Δημοσίου, που έχει αναλάβει τη διεκπεραίωση προγραμμάτων κομβικής σημασίας, μετέβη ο ίδιος στις Βρυξέλλες και είχε διαδοχικές συναντήσεις με στελέχη της αρμόδιας Επιτροπής, σε μια προσπάθεια να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Στόχος του ήταν τουλάχιστον για τα έργα που είναι της δικής του αρμοδιότητας να καταστεί δυνατό να «ξεκολλήσουν» για να μην εκτεθεί συνολικά η κυβέρνηση. Ανάμεσα στα έργα που έχουν «κολλήσει» είναι όλα τα μεγάλα οδικά έργα, αλλά και τα προγράμματα εργασίας του ΟΑΕΔ. Είναι χαρακτηριστικό ότι το μεγαλύτερο πρόγραμμα για την πρόσληψη 10.000 ανέργων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις δεν προχωράει, παρά το γεγονός ότι η ζήτηση ήταν τριπλάσια από τις θέσεις που προκηρύχθηκαν. Παράλληλα, έχουν βρεθεί και οι επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν μπορεί να ολοκληρωθεί μιας και για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει να προχωρήσει η εκταμίευση των απαραίτητων ευρωπαϊκών κονδυλίων. Μπορεί λοιπόν τα προγράμματα του ΟΑΕΔ για την κοινωφελή εργασία να έχουν εξαγγελθεί με... τυμπανοκρουσίες, αλλά για να προχωρήσουν, να ολοκληρωθούν και να τα καρπωθούν οι άνεργοι, πρέπει απαραίτητα να ξεμπλοκάρουν τα κονδύλια του ΕΣΠΑ. Ρεπορταζ :Βασίλης Αγγελόπουλος

    www.dikaiologitika.gr


    http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/30848/pagomena-ola-ta-erga-tou-espa-den-proxoroyn-ta-programmata-ergasias-tou-oaed


    ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΦΩΝΑΖΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που συμβαίνει Μάκη είναι αυτό που σε περιμένει από αύριο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι του Νικολάου θα σου φερθούν με ιδιαίτερη τρυφερότητα. Οπότε μην ανησυχείς για τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. hlia ,,,, hlia ....thn kyriakh exoyme keidha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O NIKOLAOY EKANE ERGA.....ERGA,,,,,ERGA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ. Βραχιολίδη... στον κ. Νικολάου οι 399 ψήφοι που μπήκαν ήταν με πρόγραμμα "ip proxy" και ότι στοίχημα θέλετε... καθόμουν και παρατηρούσα πότε μπαίνανε οι ψήφοι και τι ώρες... αυτοί που το έκαναν είναι ορισμένα παιδαρέλια που κυκλοφορούσαν σήμερα με αυτοκόλλητα του αυτού υποψηφίου. Αν είχατε τόσους αναγνώστες κ. Βραχιολίδη, ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ (όπως επιβάλλει η ψηφοφορία που θέσατε) τώρα θα είσασταν το πρώτο σε αναγνωσιμότητα στην ελλάδα ειδισιογραφικό blog!!! με 1017 αναγνώστες! Ας μην κοροιδευόμαστε... Προς το παρόν ο κ. Νικολάου ας βρει λεφτά να πληρώσει δικούς του υπαλλήλους να μαζέψει τις αφίσες του από την περιοχή γιατί θα κάνουμε σύλλογο που θα διαμαρτυρηθούμε στον δήμο που θα μας αναγκάσει να πληρώσουμε από την τσέπη μας τους ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ του δήμου για να τα μαζέψουν. Σε όλες τις εκλογές αυτό έκανε... μας μόλυνε και εμείς πληρώναμε για να καθαριστεί ο δήμος ΜΑΣ (γιατί δικός του δεν θα γίνει ποτέ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή