Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ CAFE'! ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΥΛΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Όταν από την εφημερίδα αυτή δίναμε αγώνα για την μη δημιουργία cafe' μέσα στο άλσος, έβγαινε ο τότε δήμαρχος και μας χαρακτήιζε λαϊκιστές και συκοφάντες. 
Τότε λοιπόν, επί προηγούμενης διοίκησης είχε παρθεί απόφαση για επέκταση του δημοτικού cafe. Σήμερα έρχεται η διοίκηση Ξύδη να επικαιροποιήσει εκείνη την απόφαση (του 2007) και να ετοιμαστεί το έδαφος για δημιουργία 200 τ.μ. cafe'. Το δάσος θα τσιμεντοποιηθεί κατά τα πρότυπα του Verde!
Και πού είσαι ακόμα! Το ένα θα φέρει το άλλο! Γι' αυτό φωνάζαμε εμείς, γιατί βλέπαμε το τι θα γίνει μετά από 5-10 χρόνια! Η μια άδεια θα φέρει την αλλη, η μια επέκταση την επόμενη και πάει λέγοντας. 
Ο κύριος Γ.Κ. (τα στοιχεία του είναι στη διάθεσή μας), έστειλε την παρακάτω αγωνιώδη επιστολή για το τι γίνεται μέσα στο άλσος. Αγαπητές αναγνώστα, σε λίγες μέρες θα σας αποκαλύψουμε περισσότερα. 
"Αγαπητέ Κύριε Βραχιολιδη 
Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον διάβασα  το δελτίο τύπου του συνδυασμού του κ. Αποστολοπουλου που αναφερόταν στο οικολογικό περίπτερο που στήθηκε έξω από το εμπορικό κέντρο του Χολαργού. Πραγματικά διαφορετικό των άλλων με λουλούδια και χρώματα πολλά!  Μόνο που εγώ θα προτιμούσα ολα αυτά τα λουλούδια, να φυτευτούν στην καινούρια "πτέρυγα" του δημοτικού καφέ, που τσιμεντοποιηθηκε εν μια νυκτί, χωρίς να πάρει είδηση κανείς??? Πάρ όλο που οι υποψήφιοι ξημεροβραδιαζονται εκεί μοιράζοντας φυλλάδια, και οι μισοί υποψήφιοι του συνδυασμού είναι δημοτικοί σύμβουλοι !!! Δεν πήραν χαμπάρι άραγε τίποτα???  Ο δήμαρχος ξηλωσε τις κολώνες έξω από το σχολείο για να μην μπαίνουν πανω των παρατάξεων, με σεβασμό φυσικά στο περιβάλλον! Αλλοίμονο. 
Ο κος Ρεμούνδος δίνει απόψε συνέντευξη τύπου για το περιβάλλον στην είσοδο του καφέ! Άραγε έχει πάρει είδηση τι έγινε 50 μέτρα πιο πίσω? 
Το ίδιο ισχύει βέβαια για όλες τις παρατάξεις που σέβονται το περιβάλλον !!! Στα λόγια φυσικά, που απέχουν πολύ από τις πράξεις, κύριοι και κυρίες. 
Αν τα έργα που υποσχεσται ότι θα κάνετε, είναι σαν κι αυτά που ΔΕΝ κάνετε, ΣΥΓΝΩΜΗ αλλά δεν θα πάρουμε.
Η ευθύνη βέβαια είναι συλλογική , δεν εξαιρούνται ούτε δημοσιογράφοι, ούτε πολίτες,  κυρίως οι πολίτες που ανέχονται όλη αυτή την κοροϊδία, και βάζω πρώτα τον εαυτό μου .
Ειμαι σίγουρος βέβαια ότι ολα θα  φτιάξουν μετά τις εκλογές και ο νέος δημαρχος θα θα θα θα.... Ότι και να βάλετε μέσα θα είστε! 
ΥΓ. Όσοι περάσετε από το οικολογικό περίπτερο, κάντε για αστείο την ερώτηση " τι φυτό είναι αυτό" Θα σκασετε στα γέλια με τις απαντήσεις των υποψηφίων.
Φιλικά
Γ.Κ"

3 σχόλια:

  1. Ευτυχώς, συνεχίζεις να αποτελείς θλιβερή μειοψηφία στο θέμα αυτό. Η συντριπτική πλειοψηφία των Χολαργιωτών αγαπά και θέλει το Δημοτικό Καφέ και μάλιστα όχι μόνο το καλοκαίρι. Οι επαγγελματίες αντιρρησίες, απλώς ας θυμηθούν πώς ήταν το συγκεκριμένο άλσος πριν ο Νικολάου το κάνει ανθρώπινο και προσβάσιμο σε όλους και όχι μόνο στους περιθωριακούς. Επίσης, ας γίνουν και οι σχετικές συγκρίσεις για το πώς το παρέδωσε ο Νικολάου (τόσο το πάρκο γενικότερα, όσο και το Καφέ, το οποίο το διαχειριζόταν αποκλειστικά ο Δήμος και όχι ιδιώτης) και πώς κατήντησε σήμερα, επί Ξύδη. Έστω και αργά, οι Χολαργιώτες ξύπνησαν Μάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου πιστώνω ακόμα ένα θετικό, Νικολάου

      Διαγραφή
  2. Το δημοτικο καφε ηταν στολιδι και θα ξαναγινει στιλιδι χωρις εκμεταλλευση των ιδιωτων επαγγελματιων και χωρις ψιλα γραμματα στις συμβασεις , ουτε δυσβαστακτα ενοικια. Λιγες μερες μεινανε και θα φυγει η μαυρη παρενθεση Ξυδη και τουσυναφιου του ο Νικολαου παλι δημαρχος για δεκα χρονια. Αλλωστε ολες οι δημοσκοπησεις τον φερνουν πρωτο. Οι υπολοιποι Τιγκοαποστολοπουλοδασκαλοπουλοκεχρηδες απλα θα κλαινε τα ευροπουλα που πεταξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή