Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ! ΤΑ 'ΡΙΧΝΟΥΝ" ΣΤΟΝ ΞΥΔΗ!

Η απόρριψη των ενστάσεων κατά του ΓΠΣ Παπάγου όπως αυτό ψηφίστηκε από το ΔΣ του Δήμου, δεν έχει να κάνει με την απόρριψη επί της ουσίας των ενστάσεων αλλά με την ...πατάτα του ίδιου του δήμου ο οποίος χαρακτήρισε "κανονιστική" την πράξη, ενώ δεν είναι. Το λάθος δηλαδή βρίσκεται στην ίδια την απόφαση του δήμου η οποία έχει καταπέσει από μόνη της, γι' αυτό δεν εξετάστηκαν επί της ουσίας τους οι ενστάσεις. Και ό,τι εμφανίζει ο κ. Ξύδης ως επιτυχία δική του (απόρριψη των ενστάσεων) ουσιαστικά αποτελεί αποτυχία του. 
Αυτό λένε με λίγα λόγια και ο κ. Παλασόπουλος και άλλοι ανώνυμοι σχολιαστές-κάτοικοι Παπάγου. 
Δείτε το παρακάτω σχόλιο που εξηγεί πολλά:
"Η απόφαση 48/13-3-2014 του ΔΣ Χολαργού-Παπάγου εκδόθηκε και χαρακτηρίσθηκε ως κανονιστική πράξη από τον ίδιο το Δήμο. Ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής την έκρινε - ΟΡΘΩΣ - ως ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΠΡΑΞΗ-ΑΠΟΦΑΣΗ TOY Δ.Σ., δηλ. ούτε ως κανονιστική, όπως την βάφτισε ο Δήμος, ούτε ως ατομική ή οτιδήποτε άλλο κατασκεύασμα που να δημιουργεί δίκαιο. Ακολούθως, έκρινε οτι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν είναι αρμόδια οι δε προσφυγές των κατοίκων/δημοτών μη παραδεκτές, διότι κατά τα ανωτέρω δεν υπήρχε/δεν υπάρχει αντικείμενο προσφυγής.
Κατόπιν αυτού ερωτάται ο Δήμος : Εκείνοι οι οποίοι βάφτισαν και εξέδωσαν την υπ' αρ. 48/14 απόφαση του ΔΣ σαν κανονιστική πράξη έλαβαν κανονικά το μισθό εκείνης της ημέρας ως αποζημίωση για τον κόπο τους ; 
Σε ό,τι αφορά το προηγούμενο σχόλιο περί εκλογικών καταλόγων, ο Δήμος Παπάγου έχει φάει πολλαπλές & σβουριχτές "σφαλιάρες" για παρανομίες από όλες τις Προϊστάμενες Αρχές.
Οταν ποτέ γίνει εκτελεστή πράξη αυτό το απίθανο δημιούργημα του "ειδικού πολεοδόμου", ας μας ειδοποιήσει με τον ίδιο "πανηγυρικό" τρόπο".

Και ένα σχόλια υπέρ του δημάρχου:
"εαν διαβάσει κανείς την ενημέρωση του Δημάρχου ειναι ξεκάθαρο ότι αναφέρεται στον Βασ. Παλασσόπουλο και αναφέρεται στις προσφυγές και όχι στην ένσταση των 812 δημοτων και του Γεωρ. Παλασσόπουλου. Από την πρώτη στιγμή της ανακοινωσης του Δημρχου αυτό ηταν ξεκάθαρο. Αρα που ειναι η παραπληροφόρηση;".

6 σχόλια:

  1. Ο πρωτομάστορας των κρεμαστών Κήπων της νέας Βαβυλώνος απολαμβάνει σήμερα τα κηπευτικά (ντομάτες-αγγούρια) που του ρίχνουν οι κάτοικοι της Κηπούπολης. Από Ηγούμενος που φιλοδοξούσε να γίνει, αγοράζοντας οικόπεδα σαν τον Εφραίμ, προήχθη σε κηπουρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Η Κ ΚΟΥΤΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ <>ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ....

      Διαγραφή
  2. Toν τίτλο τον κατέκτησε επάξια και έβγαλε καλούς μαθητές (Οικονόμου,Παρίση,Βεντουζά,Αποστολόπουλο,Μπουφούνου,με την τελευταία να μαγειρεύει τα οπορωκηπευτικά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν βγεί ο Αποστολόπουλος θα γίνει συμπαραστάτης ο Εφραίμ.Ο Αυγουρόπουλος δεν θα επιμείνει στο ΣΔΟΕ και θα συμβιβαστεί με διορισμούς συγγενών.Μπουφούνου και Τσικρικώνη θα πάρουν αντιδημαρχία και η Ρουφογάλη τον ΔΟΠΑΠ.Ο Δασκαλόπουλος θα πάρει τεχνικά έργα γιατί θα έχει στηρίξει τη δεύτερη Κυριακή.Παρίση και Νικάκη τί θα γίνουν;Ολοι μαζί για την τσέπη μας.ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΛΉΡΩΝΕ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΚΕΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εν τω μεταξύ ο λεχρίτης αβαντάρει τους περιπτεράδες. Κάρφωσε πασσάλους στο πεζοδρόμιο απέναντι απ' το περίπτερο Μεσογείων-Φανερωμένης γιατί το περίπτερο έχει καταλάβει όλο το πεζοδρόμιο και το μισό οδόστρωμα. Στα τσακίδια μαζί με τη σκατοπαρέα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή