Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ Η ΣΠΕΙΡΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΟΜΙΝΗ!

Θυμάστε που τον Ιούνιο του 2012 είχαν ληστέψει την επιχείρηση κοσμημάτων του Λάμπρου Κομίνη, επί της οδού Αναστάσεως; Αν όχι, σας το ξαναθυμίζουμε όπως το είχαμε δημοσεύσει εδώ:
Ε, λοιπόν η σπείρα εξαρθρώθηκε. Πρόκειται για τη γνωστή σπείρα «Ροζ Πάνθηρες» και στον εντοπισμό της προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. μετά από πολύμηνη έρευνα.
Η σπείρα είναι από τη Σερβία και συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ληστείες και φθορές ξένης ιδιοκτησίας κατ’ επάγγελμα, εξακολούθηση και κατά συναυτουργία καθώς και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., η αστυνομική έρευνα έδειξε ότι τα τελευταία δύο χρόνια, οι δράστες συνέστησαν εγκληματική οργάνωση με διαρκή και δομημένη δράση και ενεργώντας από κοινού, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, διέπρατταν διαρρήξεις κυρίως σε κοσμηματοπωλεία αλλά και σε καταστήματα ένδυσης, σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.
Ένα από τα καταστήματα, το οποίο διέρρηξε δις η σπείρα, ήταν και το κοσμηματοπωλείο του κυρίου Λάμπρου Κομίνη, που διατηρούσε επί 38 χρόνια στην Οδό Αναστάσεως 115.
Ο κύριος Κομίνης ειδοποιήθηκε το Σάββατο τηλεφωνικά από την ΕΛ.ΑΣ για την εξάρθρωση της σπείρας καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν αντικείμενα από το κοσμηματοπωλείο.
Μάλιστα τη Δευτέρα το πρωί ο κύριος Κομίνης θα βρεθεί στη ΓΑΔΑ προκειμένου να προβεί σε αναγνώριση των αντικειμένων...
Θυμίζουμε ότι ο Λάμπρος Κομίνης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Ηλία Αποστολόπουλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου