Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΣΤΕΓΑΣΗ

Το Μαγιάτικο Οδηγικό Πανηγύρι επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού με τις 8Προτάσεις κ. Χάρης Κουγιουμτζόπουλος όπου παρακολούθησε όλες τις δράσεις που διοργάνωσαν οι Οδηγοί μας.

Ο κ. Κουγιουμτζόπουλος εξέφρασε το θαυμασμό του για μια ακόμη φορά για την ευρηματικότητα των δράσεων και την δημιουργική απασχόληση των παιδιών και τόνισε το σημαντικότατο ρόλο Οδηγών και Προσκόπων στην τοπική κοινωνία μας και την νεολαία.

«Είναι το πιο οργανωμένο και δημιουργικό κομμάτι της νεολαίας μας» είπε «και ότι καλύτερο με το οποίο μπορεί να ασχοληθεί σήμερα ένα παιδί. Από την επαφή με τη φύση, την ομαδικότητα, την αλληλεγγύη και τη συνεργατικότητα που αναπτύσσεται, τις γενικές γνώσεις μέχρι την πολύτιμη προσφορά σε κάθε υπηρεσία προς τους συνανθρώπους, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και παιδεία στα παιδιά μας με τον καλύτερο τρόπο.
Είναι απόλυτη υποχρέωση και όφελος για έναν δήμο να προσφέρει τις καλύτερες υποδομές και τα προσφορότερα μέσα τόσο στους Οδηγούς, όσο και στους Προσκόπους για να επιτελέσουν με την μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα τους σκοπούς τους.
Ειδικά οι Οδηγοί του Χολαργού χρειάζονται άμεσα επαρκή και άρτια στέγαση σε μία από τις πολλές υποδομές που διαθέτει ο δήμος μας και μένουν αναξιοποίητες».

Τον ιδιαίτερο ενθουσιασμό του εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος των 8Προτάσεων για την συνεργασία των Οδηγών με τους Ποδηλάτες Παπάγου – Χολαργού και το μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής που διοργάνωσαν για τα παιδιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου