Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

15.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ: ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΓΙΑΤΙ 15.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
Τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες απίστευτων καταστάσεων άσκησης πολιτικής από την κυβέρνηση, απέναντι στους ομολογιούχους.

Ενώ ο κ. Βενιζέλος έγραψε τον επικήδειο μας από την πρωινή εκπομπή Σαββατοκύριακο του MEGA, ο κ. Σαμαράς πήρε την σκυτάλη, και σε εκδήλωση παρουσίασης αναθεώρησης του Συντάγματος, απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο, πως το υπάρχον Σύνταγμα τον ενοχλεί. Αφού διατάξεις του Συντάγματος που καθιερώθηκαν από την ιδρυτή της παράταξης της ΝΔ, αλλά και πολιτικό που αποκατάστησε την δημοκρατία στην χώρα μας, αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή, κατέλυσε το συγκεκριμένο βράδυ ο κ. Σαμαράς.
Ο κ.Σαμαράς αφαίρεσε εκείνο το βράδυ από τους Έλληνες πολίτες το κατοχυρωμένο συνταγματικά δικαίωμα των Ελλήνων της ΕΚΦΡΑΣΗΣ.
 Όταν έδωσε εντολή να απομακρυνθούν από το πεζοδρόμιο απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής, ο Πρόεδρος των Ομολογιούχων κ. Μαρινόπουλος μαζί με άλλα 5 μέλη του συλλόγου μας, μαζί με το πανό που είχε αναρτηθεί. Ένα πανό που αποκαλούσε ψεύτη των πρωθυπουργό, αφού δεν τήρησε τις προεκλογικές δεσμεύσεις, για αποκατάσταση των «πατριωτών» ομολογιούχων (έτσι μας αποκάλεσε στις δεσμεύσεις του Ζαππείου). Βέβαια δεν είστε μόνο ψεύτης, είστε και συνεργός στο έγκλημα της δήμευσης των αποταμιεύσεων μας αφού το PSI+ (κούρεμα) εφαρμόστηκε και με τις δικές σας υπογραφές στηρίζοντας την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αντί λοιπόν να σταθείτε περήφανα απέναντί σε μία ομάδα 6 ατόμων, όπως αρμόζει σε έναν Πρωθυπουργό, αντικρούοντας, τους σε βάρος του χαρακτηρισμούς, προτίμησα τε να τους εξαφανίσετε, με την μέθοδο τις εξακρίβωσης των στοιχείων. Οι αστυνομικοί που εκτελούσαν εντολές προσήγαγαν στο Α.Τ. Συντάγματος, τα μέλη μας, και τα κράτησαν εκεί μέχρι να τελειώσει τα παραμύθια περί δημοκρατικής διακυβέρνησης ο κ. Πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μουσικής.
Κ. Σαμαρά είστε ψεύτης, διότι ή μας είπατε ψέματα στο Ζάππειο αποκαλώντας μας πατριώτες που εμπιστευθήκαμε τα χρήματά μας στο Ελληνικό κράτος, έχοντας την λύση για μας, ή μας λέτε τώρα ψέματα που δεν τηρείτε την υπόσχεσή σας.
Κ. Σαμαρά εμείς δεν πιστεύουμε στην αναθεώρηση του Συντάγματος, εμείς πιστεύουμε στην τήρηση και εφαρμογή του υπάρχοντος. Δεν μπορεί κ. Σαμαρά η επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ να αποφαίνεται ότι οι ομολογιούχοι έχουν υποστεί καταπάτηση του δικαιώματος της περιουσίας από την εφαρμογή του PSI+, και το Συμβούλιο της Επικρατείας να κλείνει τα μάτια σε αυτό το έγκλημα που έγινε. Δεν μπορεί κ. Σαμαρά μετά από την δήμευση των περιουσιών μας να μας κυνηγάτε με μηνύσεις επειδή εκφράζουμε την αγανάκτησή μας με ειρηνικό τρόπο χωρίς βιαιότητες. Να μας πηγαίνετε στα κρατητήρια μέχρι να τελειώσει η ομιλία σας, για να μην χαλάσουμε το πανηγύρι σας.
Μέσα στο μέγαρο μουσικής είχαμε θεωρία Συνταγματικού δικαίου, έξω από το μέγαρο μουσικής είχαμε πρακτική εξάσκηση. Πλήρη αναντιστοιχία μεταξύ θεωρίας και πρακτικής.

Δεν θα σας κάνουμε ποτέ το χατίρι να ξεφύγουν οι αντιδράσεις μας από τα όρια της νομιμότητας. Το μεγάλο όπλο μας είναι το δίκιο μας, αλλά και οι δεσμεύσεις που έχουμε τόσο από σας όσο και από τον κ. Βενιζέλο.
Είναι απίστευτο να έχουν δεσμευτεί ο Πρωθυπουργός και ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ελλάδας για αποκατάστασή μας, και μετά από πλέον των δύο χρόνων να μην έχει γίνει τίποτα. Εθνική κυριαρχία σε όλο της το μεγαλείο. Και παράλληλα να έχετε την απαίτηση να καθίσουμε σπίτι μας, χωρίς να αντιδρούμε με τον φόβο της άσκησης καταχρηστικής εξουσίας πάνω μας.

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως για μας θα είστε ψεύτης, μέχρι την αποκατάστασή μας που δικαιούμαστε αλλά και υποσχεθήκατε. Από την στιγμή που θα υλοποιήσετε την δέσμευσή σας, πλέον για μας δεν θα είστε ψεύτης. Για τους ομολογιούχους όμως που πέρασαν και θα περάσουν στον άλλο κόσμο, πριν από την αποκατάστασή μας ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΨΕΥΤΗΣ.  Γι αυτό βιαστείτε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου