Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ! ΒΟΣΚΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!

Ισόβια κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό, η ποινή που επέβαλλε το δικαστήριο Κέρκυρας στον 25χρονο βοσκό που είχε σκοτώσει την 20χρονη Μαρία, φοιτήτρια από την Παραμυθιά, στο κέντρο των Φιλιατών μπροστά στα έκπληκτα μάτια θαμώνων καφετέριας στην οποία βρισκόταν η άτυχη κοπέλα.

Ηταν μεσημέρι της 10ης Απριλίου 2013 όταν ο 25χρονος κτηνοτρόφος πλησίασε την φοιτήτρια που πολιορκούσε ερωτικά προκειμένου να επιβεβαιώσει ένα ραντεβού που του είχε υποσχεθεί. Οταν εκείνη του το αρνήθηκε, ο δράστης της επιτέθηκε με μαχαίρι χτυπώντας την 35 φορές σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή.
"Οι θανατηφόρες κακώσεις ήταν στο λαιμό, ενώ στο θώρακα είχε μαχαιριές και από μπροστά αλλά και από πίσω. Ο δράστης έβαλε όλη του τη δύναμη στο μαχαίρι, το οποίο εισχώρησε μέχρι και την σπονδυλική στήλη ..."είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής κ. Βουγιουκλάκης

Ο 25χρονος δολοφόνος που συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας μέρας, σόκαρε τους πάντες με την ομολογία του: "Με απέρριψε και τη σκότωσα", είχε αναφέρει τότε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τους κατοίκους της μικρής κοινωνίας των Φιλιατών ο δράστης ήταν δύστροπος άνθρωπος και μάλιστα κάποιοι είχαν κάνει λόγο και για τον τρόμο που προκαλούσε με την συμπεριφορά του στην περιοχή, αφού συχνά πυκνά φερόταν σαν τραμπούκος.


Σύμφωνα με το epirus-tv, κατά τη σύλληψή του δεν είχε προβάλλει αντίσταση στους αστυνομικούς και είχε οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Θεσπρωτίας. Κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Οδηγήθηκε στη φυλακή, ενώ την ημέρα που έγινε η μεταγωγή του, είχαν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, εξαιτίας των έντονων αντιδράσεων που έχει ξεσηκώσει η δολοφονία της άτυχης νεαρής.


kamikaze.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου