Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΩΣ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ", ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΟΖΟ ΚΑΘΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!

ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ
ΠΗΡΕ ΠΑΣΑΠΟΡΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!! 
ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤIΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΤΑΓΩΝ!
Σαμαράς και Βενιζέλος είναι πολλαπλά εκτεθειμένοι, έναντι των πολιτών αλλά και των παρατάξεών τους, μετά την αποκάλυψη των Financial Times ότι, τον Οκτώβριο του 2011, στο περιθώριο της περίφημης συνάντησης στις Κάννες συνήψαν μυστική συμφωνία (τεσσάρων σημείων) με προξενητή τον Μπαρόζο, για να: "σκοτώσουν" το δημοψήφισμα που πρότεινε ο Γ. Παπανδρέου για τη συνέχιση του μνημονιακού προγράμματος, να αντικαταστήσουν τον Γ. Παπανδρέου με τον Λ. Παπαδήμο και ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. να συγκροτήσουν κοινή κυβέρνηση, η οποία θα αναλάμβανε τη συνέχιση και ολοκλήρωση του οικονομικού προγράμματος (Μνημονίου) που υποδείκνυαν η Μέρκελ και οι Βρυξέλλες.
Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ της η "Αυγή" για να καταδειχθεί για μια ακόμη φορά, με τι πολιτική συμμορία έχει μπλέξει ο λαός. Τελικά, ο Παπανδρέου αποδεικνύεται αγαθός ή πολιτικός μα@@@ας. Δεν είχε το μένος, τον πολιτικό καιροσκοπισμό και τα έντονα-ενσυνείδητα στοιχεία δωσιλογισμού που χαρακτηρίζουν τους δύο καταστροφείς του τόπου Βενιζέλο και Σαμαρά. Οι δυο τελευταίοι σκότωσαν εν ψυχρώ τον λαό για να κάνουν πράξη το όνειρό τους: ο πρώτος να γίνει Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο δεύτερος να πάρει το διαβατήριο για να στεφθεί Πρωθυπουργός. 
Ξαναψηφίστε τους ώστε να αποδειχθεί πόσο μα@@@@ς είναι και ο ελληνικός λαός! 

1 σχόλιο:

  1. Ετσι, ακριβώς έτσι !! Ας μεταφερθεί η οργή του περιφρονημένου λαού στους σωστούς αποδέκτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή