Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΝΙΣ, ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ!

Ο Γιάννης Καραμέτος είναι πολύ παλαιός Χολαργιώτης. Και αυτός και η γυναίκα του. Φιλότιμος αγωνιστής ο Γιάννης Καραμέτος είναι ένας από μας. Εκπαιδευτικός-καθηγητής φυσικής αγωγής αλλά και προπονητής του τένις, έχει περάσει από όλα τα σχολεία του Χολαργού και γνωρίζει πολλά για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ο Γιάννης αποτελεί έναν άριστο υποψήφιο για τον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο. 
Γνωρίζουμε τον Γιάννη από το 1988-'89. Και αυτόν και την γυναίκα του την Πέπη και ό,τι λέμε το λέμε μετά λόγου γνώσεως. Είναι ένας άξιος επαγγελματίας κι ένας άνθρωπος του αθλητισμού που μπορεί να προσφέρει πολλά στον χώρο. 
Δείτε το βιογραφικό του αλλά και τι σημειώνει ο ίδιος απευθυνόμενος στους ψηφορόρους.

Σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών απ’ όπου αποφοίτησε με ειδικότητα στο Τένις και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών στην Οργάνωση – Διοίκηση Αθλητισμού. Κατοικεί στο Χολαργό από το 1981. Είναι παντρεμένος με την Πέπη Μαυριά, καθηγήτρια Γερμανικής Φιλολογίας  η οποία ζει στο Χολαργό από το 1976 και έχουν μαζί μία κόρη.
Ως εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής έχει εργαστεί από το 1985 σε όλα τα Σχολεία του Χολαργού, με οργανική θέση από το 1996 στο 1ο Δημ. Σχολείο Χολαργού. Παράλληλα ως προπονητής τένις εργάστηκε σε προγράμματα του Δήμου Χολαργού καθώς και στον Όμιλο Αντισφαίρισης Χολαργού. Για αρκετά χρόνια έχει συνεργαστεί με τα Δημοτικά Σχολεία Παπάγου σε αθλητικά προγράμματα.
Τα τελευταία δέκα χρόνια υπηρέτησε στο Υπουργείο Παιδείας , στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Β’ Αθήνας , ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια υπηρετεί ως προϊστάμενος Οικονομικών στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας.

"Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες του Χολαργού και του Παπάγου, 
συμμετέχω στον συνδυασμό 8 προτάσεις για τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού με υποψήφιο δήμαρχο τον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο, γιατί πιστεύω ότι γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον τα προβλήματα του Δήμου μας και προτείνει εμπεριστατωμένες λύσεις, αξιοποιώντας τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά προγράμματα.
Ζούμε σε ένα πολύ όμορφο Δήμο, που μπορεί με σωστές μεθοδεύσεις και με ανθρώπους που νοιάζονται για το κοινό καλό να γίνει ένας Δήμος πρότυπο , όπως ο καθένας μας ονειρεύεται.
Γιάννης Καραμέτος
υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού με τις 8προτάσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου