Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΑΝΗΡΤΗΣΑΝ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ!

Έλληνες αντιστέκονται! Πέρασαν απαρατήρητοι από κάμερες, σκυλιά και σκοπούς στον Βοτανικό!








Του Μάκη Βραχιολίδη

vrachioidis@yahoo.gr

Oι Έλληνες Ορθόδοξοι αντιστέκονται. Για 3η φορά μέσα σε λίγους μήνες εισέβαλαν στην περιοχή του Βοτανικού, όπου ήδη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για να οικοδομηθεί το μουσουλμανικό τέμενος και τοποθέτησαν το  εικονοστάσι της «Παναγιάς Αμολύντου»!  Παρ’ όλο που υπήρχαν σκοποί, κάμερες και σκυλιά, κανείς δεν αντιλήφθηκε την παρουσία των Ορθοδόξων οι οποίοι, όπως ισχυρίζονται σε σχετικό βίντεο που έχουν ανεβάσει στο διαδίκτυο , ό,τι κατάφεραν το πέτυχαν με τη βοήθεια της Παναγίας!

Οι σχετικές εικόνες που καταγράφει το  βίντεο δείχνουν πώς τόλμησαν και εισέβαλαν απαρατήρητοι στο χώρο όπου γίνονται εργασίες για  το τέμενος.
Δείτε από πού εισχώρησαν οι ψυχωμένοι Ορθόδοξοι στον χώρο του Βοτανικού και έφτιαξαν το εικονοστάσι της Παναγίας Αμολύντου, εκεί όπου γίνονται εργασίες για την ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους

Η επιχείρηση έλαβε χώρα την 5η Μαΐου αργά τη νύχτα. Oι τολμητίες,  αφού πέρασαν απαρατήρητοι ανήρτησαν το εικονοστάσι-εκκλησάκι (όπως το αναφέρουν στο βίντεο) της Παναγίας της Αμολύντου.  Μάλιστα, όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που εδώ και μερικές ώρες κάνει το γύρο του youtube, γράφουν: «Κάτω τα χέρια σας από το εκκλησάκι της Παναγίας της Αμολύντου».
Σημειώνεται ότι, η ονομασία «Παναγία Αμόλυντος»  προέρχεται από τον ύμνο του Αποδείπνου «Άσπιλε, Αμόλυντε, Άχραντε...» πού συνέθεσε ο μοναχός Παύλος της μονής Ευεργέτιδος. Η Αμόλυντος στην ορθόδοξη εικονογραφία ονομάζεται και Παναγία του Πάθους, γιατί ο Χριστός ενατενίζει τους δύο Αγγέλους που εικονίζονται εκατέρωθεν της Παναγίας και κρατούν στα χέρια τους τα σύμβολα του πάθους, δηλ. τον Σταυρό, τη Λόγχη και το Σπόγγο.

Οι Έλληνες- Ορθόδοξοι είναι οι μόνοι που αντιστέκονται στην λαίλαπα της ισοπέδωσης του χριστιανισμού που έχουν επιβάλει ξένα κέντρα αποφάσεων, με τους δικούς μας πολιτικούς ταγούς να υπακούουν και πάλι τυφλά σε αυτά. Το τραγικότερο όμως όλων είναι ότι τόσο τα κόμματα της συγκυβέρνησης όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση συμπορεύονται απόλυτα στο θέμα του τεμένους. Υπογράφουν και συναινούν στη δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό, χωρίς να ενδιαφέρονται για τις διαλυτικές επιπτώσεις που σηματοδοτεί για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό μια τέτοια απόφαση. Την ώρα μάλιστα που η Αγία Σοφία, το παγκόσμιο σύμβολο της Ορθοδοξίας, σύμφωνα με δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού, θα μετατραπεί σε τζαμί, ο δε Ερντογάν διαδηλώνει ότι θα προσκυνήσει στην Αγία Σοφία στις 29 Μαΐου, επέτειο της άλωσής της, μιμούμενος τον Μωάμεθ, το πολιτικό έγκλημα των πολιτικών μας ταγών αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις. Την ίδια ώρα δηλαδή που ο Ερντογάν μεταβάλλει την Αγία Σοφία σε τζαμί, η ελληνική κυβέρνηση και η αντιπολίτευση, πιασμένοι χέρι-χέρι φτιάχνουν το μουσουλμανικό τέμενος στην Αθήνα! Και βάζουν τον ελληνικό λαό να πληρώσει περίπου 1 δις ευρώ για την οικοδόμηση του τεμένους!

Ραγιαδισμός και εθνοπροδοσία σε όλη τους την έκφανση!

Γι΄αυτό και η αντίδραση των Ορθοδόξων Ελλήνων,  όπως η εφόρμηση στον Βοτανικό με την ανέγερση του εικονοστασίου της Παναγίας, έρχεται ως απότοκο του ραγιαδισμού που χαρακτηρίζει τους πολιτικούς μας ολετήρες! 

Οι τολμητίες χριστιανοί που ανέβασαν το βίντεο με την επιχείρσή τους στον Βοτανικό, καταλήγουν: «ΕΛΛΗΝΕΣ - ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑΝΟΣ ΜΕ ΠΗΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ». Σε αντίθεση με τους Σαμαράδες-Βενιζέλους- Τσίπρες που σκύβουν το κεφάλι στους Τούρκους.


Ευτυχώς τουλάχιστον που ο Πούτιν φαίνεται να αναλαμβάνει δράση και να διαμηνύει την Άγκυρα ότι αποτελεί casus belli η μετατροπή σε τζαμί της Αγίας Σοφίας. 
Δείτε το βίντεο:

"Ελεύθερη Ώρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου