Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΟΧΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ, ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕ! ΣΑΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ...

Με το εξώδικό της η Πρόεδρος του ιδρύματος "Αντιγόνη Ζουρούδη" χαρακτηρίζει "άκρως δυσφημιστικά και ποινικώς κολάσιμα" τα σχόλια και τους πολιτικούς χαρακτηρισμούς που δημοσιεύσαμε για την ίδια: Πιο κάτω μάλιστα υπογραμμίζει ότι ...σέβεται το δικαίωμα του τύπου να κρίνει αλλά να μην χυδαιλογεί! Ισχυρίζεται λοιπόν ότι την συκοφαντήσαμε και χυδαιολογήσαμε σε βάρος της. 
Για να ξαναδούμε το επίμαχο δημοσίευμα το οποίο χαρακτηρίζει χυδαίο και συκοφαντικό: 
 «Η κα Καλλιοντζή απέδειξε πόσο ακατάλληλη είναι για τη θέση της Προέδρου του «Αντιγόνη Ζουρούδη». Φαντασθείτε την κυρία αυτή να έκανε πράξη την φιλοδοξία της να βάλει υποψηφιότητα  για δήμαρχος και φαντασθείτε να εκλεγόταν και δήμαρχος! Το πιο πιθανό ήταν να ...διαλύσει τον δήμο σε χρόνο dt.  Το πιστεύουμε ακράδαντα ότι η γυναίκα είναι και ακατάλληλη και με τις ενέργειες της καθίσταται επικίνδυνη. Θα της προτείναμε να αποσυρθεί από την θέση της Προέδρου του ιδρύματος «Αντιγόνη Ζουρούδη». Όταν οι φιλοδοξίες τρέχουν πιο γρήγορα από τις ικανότητες μας, κάποιος πρέπει να μας μιλήσει για το ...Rexona  μπας και δούμε την πραγματικότητα κατάματα»

Πού σας συκοφαντούμε και πού χυδαιολογούμε σε βάρος σας κυρία Καλλιοντζή; Δεν έχουμε το δικαίωμα, με βάση τις ενέργειές σας να εκφράσουμε τη γνώμη μας και να εκτιμήσουμε (πολιτικά) ότι είστε ακατάλληλη για την θέση της Προέδρου του "Αντιγόνη Ζουρούδη"; Δεν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε μια υπόθεση εργασίας και να πούμε ότι σε περίπτωση που εκλεγόσασταν δήμαρχος θα τα κάνατε μπάχαλο; Την πολιτική κριτική που σας ασκούμε, την χαρακτηρίζετε χυδαιολογία και συκοφαντία; Μήπως είστε απαράδεκτη και τελικά εσείς χυδαιολογείτε σε βάρος μας; Δεν σας κρίναμε στον επαγγελματικό σας χώρο, δεν σας κρίναμε ως οικογενειάρχη, που και στα δύο αυτά μπορεί να είστε άριστη και πιστεύουμε ότι είστε. Σας κρίναμε πολιτικά και θεωρούμε ότι, όπως απαράδεκτα χειριστήκατε την υπόθεση Βαλλιάνου, δείξατε ότι είστε ακατάλληλη για πρόεδρος και προτείναμε να παραιτηθείτε. 
Επαναλαμβάνουμε, δεν χυδαιολογούμε σε βάρος σας, σάς κρίνουμε και έχουμε το δικαίωμα να το κάνουμε ως εφημερίδα. 

Και γι΄αυτό καταλήγουμε στη διαπίστωση: «Δεν κοιτάτε την... καμπούρα του Ιδρύματος όπως ευτελίζεται επί των ημερών σας, συνεχίζετε να προκαλείτε με όσα λέτε»
Θεωρούμε λοιπόν ότι διοικείτε ανεπαρκώς το ίδρυμα  "Αντιγόνη Ζουρούδη" και αντί να κοιτάξετε την...καμπούρα του Ιδρύματος συνεχίζετε να ασχολείστε με εμάς και τώρα δε, να μας απειλείτε με μήνυση αν δεν...ανακαλέσουμε! 
Δηλαδή τι θέλετε να πούμε κυρία Καλλιοντζή; Ότι είστε άριστη Πρόεδρος και να σας δώσουμε τα συγχαρίκια μας για να μην μας κάνετε μήνυση; 
Και μάλιστα μας αραδιάζετε το τι λέγαμε για σας στο παρελθόν: ότι δηλαδή ... «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Ντίνα Καλλιοντζή, η οποία - εκτός των άλλων - απέδειξε την δυναμική που φέρνει...». 

Τι σημαίνει αυτό κυρία Καλλιοντζή; Ότι έχετε παντρευτεί εσαεί τα συγχαρητήρια και οποιαδήποτε σε βάρος σας κριτική θα την θεωρείτε συκοφαντία σε βάρος σας απειλώντας με μήνυση; 
Τα πολιτικά πρόσωπα δεν είναι πάντοτε τα ίδια. Και ο Σαμαράς κάποτε έπαιρνε τα "μπράβο" όλων των Ελλήνων, κάποτε τον ακολουθούσαν χιλιάδες στα συλλαλητήρια υπέρ της Μακεδονίας, ενώ σήμερα ο ίδιος άνθρωπος που έχει ρίξει το πολιτικό... "στιλέτο" σε βάρος του λαού, οι περισσότεροι τον καταδικάζουν πολιτικά. Και ο Γ. Παπανδρέου κάποτε εθεωρείτο ήρωας, σήμερα όμως οι περισσότεροι τον χαρακτηρίζουν "εθνοπροδότη". 
Επειδή σας δώσαμε πολιτικά συγχαρητήρια στο παρελθόν, σημαίνει ότι τους επαίνους θα τους έχετε πάντα από εμάς; 
Κάποιοι, κάποτε χύνουν την καρδάρα με το γάλα. Και αυτό κάνατε εσείς κυρία Καλλιοντζή, γι' αυτό πολιτικά σας θεωρούμε απαράδεκτη! 
Κι έχουμε κάθε δικαίωμα να το πούμε. Συνεπώς, δεν σας συκοφαντούμε ούτε χυδαιολογούμε σε βάρος σας.
Άρα, δεν ανακαλούμε. 
Οι απόψεις όλων δημοσιεύονται ελεύθερα σε αυτό το blog. Ποτέ κανείς δεν σας στέρησε αυτό το δικαίωμα. 
Ελεύθερα λοιπόν μπορείτε να ξαναδιατυπώσετε τις απόψεις σας. Αν ωστόσο θελήσετε να μας πάτε στα δικαστήρια, δικαίωμά σας. Όπως και δικαίωμά μας είναι να υπερασπιστούμε το δικαίωμα της ελευθεροτυπίας.
Καλή σας νύχτα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου