Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΜΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την... μετάθεση της ένστασης -μετά τις εκλογές- κατά της ακύρωσης του Συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Ψηλά» από το Πρωτοδικείο, ο Χάρης Παπαγεωργίου και οι συνεργάτες του παρέθεσαν Συνέντευξη Τύπου (14/05) για να τοποθετηθούν για τη πρωτοφανή αυτή απόφαση για τα πολιτικά ιστορικά δεδομένα της χώρας.
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι υπεύθυνοι του Συνδυασμού προσκάλεσαν όλα τα ΜΜΕ (πανελλαδικής εμβέλειας αλλά και τοπικά) για να εκφράσουν τις δικές τους θέσεις και να καταγγείλουν τις πολιτικές μεθοδεύσεις που απέτρεψαν στον Χάρη Παπαγεωργίου και τους συνυποψήφιους του να απολαύσουν τα κατοχυρωμένα δικαιώματα της Δημοκρατίας.
Εκτός από την Δημοτική Τηλεόραση που κάλυψε ως όφειλε τη Συνέντευξη, (καθώς και 2-3 ακόμη τοπικά Μέσα), οι υπόλοιποι «υπηρέτες» της ενημέρωσης, έκριναν πως δεν συντρέχει λόγος να καλύψουν δημοσιογραφικά το συγκεκριμένο γεγονός. Για όσους αναρωτιούνται το λόγο, το απόσπασμα της Συνέντευξης που ακολουθεί είναι αρκετό για να δώσει απαντήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου