Σάββατο 17 Μαΐου 2014

"ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΑΣ, ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ"!...

Περιβαλλοντικό Παρατηρητήριο Παπάγου

Δήμος Παπάγου – Χολαργού   -   Δημοτικές Εκλογές 2014
Οι ώρες πλησιάζουν για την πολύ κρίσιμη επιλογή Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων.

Τι πρέπει να ενδιαφέρει όλους μας:
·    Να σταματήσει επιτέλους η απερίσκεπτη “στο γόνατο πολεοδόμηση” του Παπάγου που έχει σαν αποτέλεσμα την
    βάναυση κακοποίηση του περιβάλλοντος.

·    Όλες οι αναπλάσεις και επεμβάσεις στον “δημόσιο χώρο” να έχουν βασικό οδηγό την βιωσιμότητα  και… όχι αυτά
    που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

·    Δεν θα δεχτούμε τη μείωση της αξίας των ακινήτων μας  και την υποβάθμιση της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου
    που προβλέπει το Γ.Π.Σ. …αρκετά έχουμε υποστεί μέχρι σήμερα.

Δεν μπορεί πλέον να υπάρξει καμία υποχώρηση, η ψήφος μας θα δοθεί σε αυτούς που θα δεσμευτούν ότι
στο πρώτο δημοτικό Συμβούλιο του νέου Δημάρχου, πρώτο θέμα θα είναι η συζήτηση του Γ.Π.Σ. που θα αφορά:
·    Ακύρωση της απόφασης για το Γ.Π.Σ. που ψηφίστηκε στις 13-3-2014
·    Δρομολόγηση των διαδικασιών για ανάθεση σε έμπειρους μελετητές της μελέτης του Γ.Π.Σ. με χρονοδιάγραμμα που
    θα περιλαμβάνει και την ενεργό συμμετοχή των πολιτών με διαβουλεύσεις, τροποποιήσεις, κλπ.
·    Σύνθεση του Γ.Π.Σ. Παπάγου με το Γ.Π.Σ. Χολαργού, ώστε να υπάρχει ταύτιση ενεργειών, χρήσεων και λειτουργιών.
·    Μέχρι την έγκριση του Γ.Π.Σ. να σταματήσουν όλες οι αποφάσεις και ενέργειες
    που έχει δρομολογήσει η απερχόμενη Δημοτική Αρχή.
   
Περιβαλλοντικό Παρατηρητήριο Παπάγου  14-04-2014

10 σχόλια:

  1. "ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΑΣ, ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ"!...


    Σχόλιο

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ , ΒΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ;
    ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο GEORGE PAPADREOU ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ,Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ,Ο ΕΛΙΑΣ,Ο ΠΟΤΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

    ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ .
    ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ "ΠΟΡΤΑ" ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΞΥΔΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΛΑΔΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΓΙΑΟΥΡΤΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ;
    ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ;
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ;
    ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΡΥΟ ΝΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΣΑΣ .
    Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ,ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ .....!

    ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΠΛΕΟΝ .
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΑ "ΨΩΝΙΑ" ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΝ ΚΡΙΤΙΚΗ .

    ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΟΘΕΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΗΦΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΕΙΣΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΠΟΛΙΤΚΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
    ΤΟ "ΜΑΥΡΟ" ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ .
    ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΜΕΝΑΝ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ, Η ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟΥΡΑ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΑΖΕΜΕΝΗ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΤΙΜΕΣ.
    ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΜΕΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ .

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ,ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ .
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ,ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΟΥΜΠΑ 40% ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ,ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΠΩΛΟΥΣΑΝ ΜΕ 3000 ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΣΤΑ 2000 ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.
    ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ .
    ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΡΕ ΚΑΙ MALL ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ CINEMA ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ .
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΟΠΟΛΗ ,ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΠΟΛΗ , ΚΑΦΕΤΕΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΑ ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΚΑΞΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΕΧΕΣΤΕ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΤΕ .

    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ;
    ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΗ ΠΙΝΔΟΥ ,ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΥ ,ΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤA ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ;
    ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ "ΝΤΑ" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ . ΨΩΝΑΡΕΣ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ "ΧΟΥΝΤΕΙΚΑ" ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ. ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΙΑ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ Τ' ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ!

      Διαγραφή
  5. πρωτη φορα 'ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΟ' παρατηρητηριο ενδιαφέρεται για να μη μειωθεί η αξία των ακινήτων τους και όχι για το περιβάλλον.... οι άνθρωποι είναι αστείοι το παιζουν περιβαλοντιστες γιατι πουλαει ενω αυτα που λενε ειναι αντιθετα με το περιβάλλον......λες και δεν καταλαβαινουμε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΧΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΟΟΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΩΝΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ..!
    ΟΙ ΤΟΥ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΩΤΙΣΣΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ , ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ ΠΙΟ ΜΠΑΝΑΛ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ .
    ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΑΙΤΕΙ : ΟΧΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΔΟΜΗΣΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ..

    ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ , ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΓΕΕΘΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
    ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΣΠΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.Ε.

    «Παγωμένα» όλα τα έργα του ΕΣΠΑ. Δεν προχωρούν τα προγράμματα εργασίας του ΟΑΕΔ Όλα τα προγράμματα ,όλοι οι διαγωνισμοί και οι αναθέσεις έργων , μέσω του ΕΣΠΑ έχουν «Παγώσει» μετά από παρέμβαση των τεχνοκρατών της ΕΕ. Εγκύκλιος του υπουργείου Ανάπτυξης, «τινάζει στον αέρα» την χρηματοδότηση όλων των έργων που πραγματοποιεί το Δημόσιο αλλά και όλα τα προγράμματα του ΟΑΕΔ για την καταπολέμηση της ανεργίας. Αιτία το γεγονός ότι αποφασίστηκε να «παγώσουν» όλοι οι διαγωνισμοί και οι αναθέσεις έργων που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ, μέσω του ΕΣΠΑ. Στην εγκύκλιο που εστάλη σε όλα τα υπουργεία τη Μ. Δευτέρα σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του dikaiologitika.gr , αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι ««Το υπουργείο μας είναι υποχρεωμένο να προχωρήσει σε άμεσο κλείδωμα εισαγωγής νέων εντάξεων και προσκλήσεων στο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα των έργων του ΕΣΠΑ». Ουσιαστικά, πρόκειται για «πάγωμα» όλων των έργων και αυτών που βρίσκονται σε εξέλιξη, επειδή υπήρξε υπέρβαση χρηματοδότησης. Οι τεχνοκράτες της ΕΕ εντόπισαν το σφάλμα και απαίτησαν από την ελληνική πλευρά να σταματήσει άμεσα κάθε ροή χρηματοδότησης, μέχρι να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες κάνουν λόγο για διατήρηση του «παγώματος» για τουλάχιστον άλλες 2-3 εβδομάδες. Είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα που μόλις πριν από μερικές μέρες διοικητής μεγάλου Οργανισμού του Δημοσίου, που έχει αναλάβει τη διεκπεραίωση προγραμμάτων κομβικής σημασίας, μετέβη ο ίδιος στις Βρυξέλλες και είχε διαδοχικές συναντήσεις με στελέχη της αρμόδιας Επιτροπής, σε μια προσπάθεια να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Στόχος του ήταν τουλάχιστον για τα έργα που είναι της δικής του αρμοδιότητας να καταστεί δυνατό να «ξεκολλήσουν» για να μην εκτεθεί συνολικά η κυβέρνηση. Ανάμεσα στα έργα που έχουν «κολλήσει» είναι όλα τα μεγάλα οδικά έργα, αλλά και τα προγράμματα εργασίας του ΟΑΕΔ. Είναι χαρακτηριστικό ότι το μεγαλύτερο πρόγραμμα για την πρόσληψη 10.000 ανέργων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις δεν προχωράει, παρά το γεγονός ότι η ζήτηση ήταν τριπλάσια από τις θέσεις που προκηρύχθηκαν. Παράλληλα, έχουν βρεθεί και οι επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν μπορεί να ολοκληρωθεί μιας και για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει να προχωρήσει η εκταμίευση των απαραίτητων ευρωπαϊκών κονδυλίων. Μπορεί λοιπόν τα προγράμματα του ΟΑΕΔ για την κοινωφελή εργασία να έχουν εξαγγελθεί με... τυμπανοκρουσίες, αλλά για να προχωρήσουν, να ολοκληρωθούν και να τα καρπωθούν οι άνεργοι, πρέπει απαραίτητα να ξεμπλοκάρουν τα κονδύλια του ΕΣΠΑ. Ρεπορταζ :Βασίλης Αγγελόπουλος

    www.dikaiologitika.gr


    http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/30848/pagomena-ola-ta-erga-tou-espa-den-proxoroyn-ta-programmata-ergasias-tou-oaed


    ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΦΩΝΑΖΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή