Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Η ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΚΟΝΟΜΑΕΙ 3.500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΑΛΛΑ...ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ!


anthi

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο ραδιομέγαρο για την Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία, ως γνωστόν, προορίζεται για αντικαταστάτρια της Μαρίας Σαράφογλου στην εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα».
Ο προγραμματισμός για την πρωινή ζώνη έχει πέσει εντελώς έξω και αυτό διότι η «εκλεκτή» του Κεδίκογλου και κόρη του πρώην υφυπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Σαλαγκούδη, αδυνατεί να σταθεί αξιοπρεπώς μπροστά στην κάμερα. Με λίγα λόγια, μπορεί ο μπαμπάς να επιθυμεί διακαώς να τη δει παρουσιάστρια στη ΝΕΤ, αλλά η Ανθή «δεν τα λέει».
Παρά τις πολλές πρόβες και τα φροντιστήρια που γίνονται καθημερινά στην Αγία Παρασκευή, η νεοπροσληφθείσα βρίσκεται ακόμη πολύ πίσω από πλευράς ετοιμότητας και πλέον αρχίζει να κάνει σιγά-σιγά την εμφάνισή της η απογοήτευση, αφού οι υπεύθυνοι όχι μόνο δεν παρατηρούν καμία βελτίωση, αλλά το αποτέλεσμα δεν αφήνει ούτε καν περιθώρια αισιοδοξίας για το άμεσο μέλλον.
Έτσι, η όμορφη Ανθή, που -σημειωτέον- λαμβάνει 3.500 ευρώ μηνιαίως (!), θα καθυστερήσει ακόμη περισσότερο να κάνει την εμφάνισή της στην εκπομπή (κάποιοι, μάλιστα, δηλώνουν ήδη σίγουροι ότι αυτό δεν θα γίνει ποτέ!), οπότε στη ζώνη 10:00-12:00 θα δούμε για μια ακόμη εβδομάδα, ως «λύση ανάγκης», τον Φάνη Παπαθανασίου και στη θέση της Εμμανουέλας Αργείτη τη Λίνα Κλείτου.
Πιο συγκεκριμένα, για το πρόγραμμα των επόμενων ημερών, το δελτίο Τύπου της ΕΡΤ αναφέρει:
«Σας ενημερώνουμε ότι για την εβδομάδα Δευτέρα 17/9/2012 έως και Παρασκευή 21/9/2012, οι πρωϊνές ενημερωτικές εκπομπές της ΝΕΤ έχουν ως εξής:
06:00-08:00 ΠΡΩΪΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Με τον Κώστα Αρβανίτη και την Μαριλένα Κατσίμη.
08:00-10:00 ΝΕΤ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Με τον Γιώργο Κουβαρά και την Μάριον Μιχελιδάκη.
10:00-12:00 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΝΕΤ
Με τον Φάνη Παπαθανασίου και την Λίνα Κλείτου».
Πηγή: tempo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου