Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ,ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ&ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ)


 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/11/2012 ΑΠΟ ΤΙΣ 10.00 Π.Μ.

                  ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΖΟΡΜΠΑ

Αγαπητές συμπολίτισσες, Αγαπητοί συμπολίτες,

Με πλήρη συναίσθηση της κρίσιμης συγκυρίας που βιώνει η χώρα μας, θεωρούμε καθήκον μας να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην αποτροπή της απαξίωσης και της σταδιακής υποβάθμισης του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης .
Με τις δραστικές-δυσανάλογες περικοπές πόρων και το μέτρο της οριζόντιας διαθεσιμότητας εργαζομένων στους Δήμους, τα οποία επιβάλλονται , οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια, στην οριστική διάλυση. 

Αγαπητοί φίλοι,

Νευραλγικές υπηρεσίες των Δήμων απειλούνται με αποδόμηση και κρίσιμες κοινωνικές-προνοιακές δράσεις τους με ολική κατάρρευση.

Δεν μας επιτρέπεται να μείνουμε απαθείς.     
Συμμετέχοντας στη κινητοποίηση διαμαρτυρίας των Δήμων της Αττικής ,την οποία αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.), την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012,από τις 10.00 π. μ. μέχρι το τέλος του ωραρίου, οι υπηρεσίες του Δήμου Αγίας Παρασκευής θα παραμείνουν  κλειστές.
Σημειώνεται ότι θα λειτουργήσουν κανονικά οι Παιδικοί Σταθμοί και με προσωπικό ασφαλείας το Τμήμα Πρωτοκόλλου και το Τμήμα Ληξιαρχείου.
Καλούμε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και όλους τους εργαζόμενους στο Δήμο να δώσουν το «παρών» σε μια ειρηνική διαμαρτυρία.
Ζητούμε τη κατανόηση των πολιτών οι οποίοι στο διάστημα αυτό δεν θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν, ας μην ξεχνούν όμως ότι πρόκειται  για ένα θέμα που μας αφορά όλους.
Τελικές αποφάσεις για τον τρόπο αντίδρασης των αιρετών θα ληφθούν στο έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, στο οποίο προφανώς και θα συμμετέχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου