Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

(VIDEO): Η ΡΩΣΙΔΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΞΕΛΟΓΙΑΣΕ ΤΟΝ BRUCE WILLIS


A Good Day to Die Hard with Bruce Willis –... από FanReviews



Μια εντυπωσιακή μελαχρινή κατεβαίνει από την μηχανή, βγάζει το κράνος και ανοίγει το φερμουάρ της ολόσωμης κολλητής μαύρης φόρμας που φοράει, όσο πιο κάτω γίνεται. Αυτά τα πέντε δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για γίνει η 29χρονη Yuliya (την λες και Julia) Sniger πρώτη μούρη στις μηχανές αναζήτησης.
Δεν υπάρχει άντρας που να είδε το trailer του Die Hard 5 και να μην αναρωτήθηκε 'τώρα, αυτή, ποια ακριβώς είναι;'


 
julia11
Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι η 29χρονη απόφοιτος της κρατικής παιδαγωγικής ακαδημίας (και καθηγήτρια αγγλικών σε δημοτικό) κατάγεται από την Tula.
Μια βιομηχανική πόλη των 500.000 κατοίκων, 200 χλμ νότια της Μόσχας, που είναι διάσημη για τα όπλα που κατασκευάζει, ήδη από τον 17ο αιώνα όταν την επισκέφθηκε ο Μέγας Πέτρος και έφτιαξε εκεί το πρώτο εργοστάσιο όπλων στην αυτοκρατορία.
julia2
Γιατί, στο τέλος της ημέρας, η Julia είναι ακριβώς αυτό, ένα όπλο μαζικής καταστροφής κάθε αντρικής αντίστασης που στο πέμπτο Die Hard κάνει την πρώτη της πτήση εκτός ρωσικής επικράτειας.
Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι η Sniger, εντός Ρωσίας, είναι ήδη σταρ Α βεληνεκούς. Τόσο από τα διαφημιστικά για τα ρούχα και τα αρώματα της Mexx, της οποίας εδώ και χρόνια είναι εκπρόσωπος, όσο και από τον ρόλο της ως Gaal στην δυάδα εγχώριων sci fi blockbusters με τίτλο The Inhabited Island.
Και όταν λέμε σταρ, δεν εννοούμε απλά εξαιτίας της συγκλονιστικής της ομορφιάς (αυτή που μας έδειξε σε όλο της το μεγαλείο σε δυο φωτογραφήσεις στο Ρωσικό Maxim και FHM αντίστοιχα) αλλά και λόγω του υποκριτικού της ταλέντου.
Αυτού που η απόφοιτος της φημισμένης σχολής θεάτρου Vakhtangov έδειξε σε μια παράσταση του βασιλιά Ληρ. Κερδίζοντας δεκάδες θεατρικά βραβεία σε Ρωσία και Ευρώπη.
Juliasnigir4
Με άλλα λόγια, η Julia διαθέτει μυαλό τόσο κοφτερό όσο και τα ζυγωματικά της, τόσο επικίνδυνο όσο και τα μακριά πόδια της. Κάτι που αποδεικνύει άλλωστε το γεγονός ότι στα 15 της βρέθηκε ένα βήμα από το να κάνει επαγγελματική καριέρα αξιώσεων στο σκάκι, όταν της δόθηκε ο τίτλος της υποψήφιας Chess Master από την Διεθνή Σκακιστική Ομοσπονδία.
Το ότι, σε μερικούς μήνες, θα έχουμε την ευκαιρία να την δούμε να υποδύεται την Irina, την σατανική εχθρό του John McLane, ήταν στην περίπτωσή της μια τυχερή ζαρία της μοίρας.
Ότι δηλαδή έπεσε στα γόνατα των παραγωγών του Die Hard μια τόσο όμορφη γυναίκα (σ.σ. ο ορισμός της σλαβικής ομορφιάς) που τυχαίνει να είναι ταλαντούχα ηθοποιός και ξέρει να μιλάει αγγλικά χωρίς την εκνευριστική προφορά των συμπατριωτισσών της.
H ουσία είναι ότι η Julia έχει την δυνατότητα να επιτύχει εκεί που η Olga Kyrilenko του Quantum of Solace απέτυχε και να γίνει η πρώτη δίμετρη (from model to actress) σταρ του Χόλυγουντ από την εποχή που, στα 90s, η Charlize Theron πατούσε για πρώτη φορά το πόδι της στην πόλη των αγγέλων.
Πηγή: Oneman

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου