Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟ PSI ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ!


vouli-prodotes

του Μάκη Βραχιολίδη
Το πολιτικό έγκλημα που γίνεται από τους «σωτήρες» του έθνους είναι άνευ προηγουμένου.
Πρόκειται για εν ψυχρώ ληστεία στα χρήματα των ασφαλισμένων που οδηγεί στην διάλυσή τους και στην απόλυτη φτωχοποίηση του λαού. Ακόμη και τα εναπομείναντα υγιή ταμεία του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και του ΤΣΑΥ των δημοσιογράφων δηλαδή και των γιατρών, έχουν μπει μέσα στο καζάνι όπου συντελείται η κλοπή τους! Ο μόνος φορέας που προς το παρόν έχει γλιτώσει είναι ο ΕΟΔΕΑΠ, οι δημοσιογράφοι δηλαδή των ημερησίων εφημερίδων αλλά και από αυτούς κόβεται με απόφαση Στουρνάρα το «αγγελιόσημο» με αποτέλεσμα και αυτό το ταμείο να συρθεί στην βεβαία πτώχευση.
Οι πολιτικοί ηγέτες που δήθεν νοιάζονται για το ασφαλιστικό ενεργούν με χειρουργική μέθοδο για την διάλυση των ταμείων. Προφανώς με σχέδιο υπαγορευμένο από την τρόικα και τους τοκογλύφους. Πρώτα το PSI με τις υπογραφές του Βενιζέλου, Σαμαρά, Παπαδήμου αλλά και τη συνέργεια Προβόπουλου έγινε πλιάτσικο στα αποθεματικά των ταμείων, με συνέπεια να κουτσουρέψει τεράστια ποσά από τα περιουσιακά στοιχεία τους. Τώρα, η βιαία εισαγωγή των ελάχιστων υγειών ταμείων στον ΕΟΠΥΥ ισοδυναμεί με σφαγή των τελευταίων αποθεματικών τους!
Ο ΕΟΠΥΥ του Λοβέρδου που αναρωτιόταν γιατί οι συνταξιούχοι ζουν πολλά χρόνια και δεν πεθαίνουν κιόλας, είναι το σύστημα που θα αποτελειώσει όλα τα ασφαλιστικά ταμεία! Θα αρπάξει τις τελευταίες αποταμιεύσεις των ταμείων και θα παραδώσει τους Έλληνες εξαθλιωμένους στις διαθέσεις των τοκογλύφων.
Περιμένετε και θα δείτε πώς οι Έλληνες θα μείνουν χωρίς ασφάλεια, χωρίς σπίτια, χωρίς σεντ τσακιστό! Κάτι ξέρει ο Σαμαρά όταν λέει «πάση θυσία να παραμείνουμε στο ευρώ»! Να παραμείνουμε για να μας γδύσουν εντελώς οι δανειστές.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου