Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝ!ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΥΝ



              Εφησυχάζει η ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ.; …ποτέ!!!

        Αν και η αντιπυρική περίοδος 2012 αποτελεί παρελθόν, η Εθελοντική Δασοπροστασία Παπάγου –  Χολαργού (ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ.) συνεχίζει το έργο και τις δραστηριότητές της και κατά τη χειμερινή περίοδο, με συμμετοχή σε εκπαιδεύσεις, δενδροφυτεύσεις, συνεχείς καθαρισμούς του δασικού ιστού εντός των διοικητικών ορίων του δήμου μας. Επίσης συμμετάσχει σε ποικίλες εκδηλώσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.
        Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων αυτών, αντιπροσωπεία εθελοντών της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. συμμετείχε στη δενδροφύτευση του όρους Υμηττού, τέρμα οδού Ανθέων, στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου του 2012, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του περιβαλλοντολογικού Συλλόγου «ώρα για δράση», γιατί το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας και κάθε ένας από εμάς μπορεί να προσφέρει προς αυτή την κατεύθυνση.
        Στη δενδροφύτευση συμμετείχαν, εκτός της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ., και έτερες εθελοντικές ομάδες δασοπροστασίας του ΔΙΚΤΥΟΥ Εθελοντικών Ομάδων Υμηττού (Ε.Ο.Υ.), μέλος του οποίου είναι και η ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ.
        Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε το στοίχημα, να σώσουμε τον Υμηττό.
        Γίνε και συ εθελοντής… βοήθησε στην επιτυχία του στοιχήματος.

Βούλα Χριστοδουλοπούλου


Τοπική Σύμβουλος Χολαργού
Σύνδεσμος Δήμου Παπάγου – Χολαργού
με Π.Υ.,  Γ.Γ. Π.Π.
Μέλος Εθελοντικής ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου