Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR


1 & 2 Δεκεμβρίου στο 2ο Συσ. Προσκόπων Παπάγου

Τα Χριστούγεννα θα έρθουν! Και μάλιστα στην ώρα τους όπως κάθε χρόνο, παρά την οικονομική κρίση. Και αν πάντα ίσχυε ότι, «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», φέτος ισχύει ακόμη περισσότερο (βλέπε, κρίση και πάλι). Γι’ αυτό και το Bazaar του 2ου Συστήματος Προσκόπων Παπάγου δίνει την ευκαιρία να αγοράσουμε δώρα για εμάς, για τους δικούς μας ανθρώπους αλλά και για τους «μη δικούς» μας.
Βιβλία και διακοσμητικά, παλιά και καινούργια· σπιτικά γλυκά, που φτιάχνουν με τα χεράκια τους οι μαμάδες (αλλά και μερικοί μπαμπάδες) των προσκόπων· κρασιά και ποτά μεμονωμένα ή σε καλάθια· χριστουγεννιάτικα στολίδια φτιαγμένα από τους πρόσκοπους, τα λυκόπουλα και τους γονείς τους· παλιά παιχνίδια· προσκοπικά ρούχα, μεταχειρισμένα αλλά καθαρά και ένα σωρό άλλα ... απίθανα πράγματα, θα πωλούνται για δύο μέρες στο εντευκτήριο του 2ου Συστήματος. Επιπλέον θα υπάρχουν και «κουπόνια κλήρωσης» που θα κερδίζουν ...ενδιαφέροντα δώρα, όπως ένα διήμερο για δύο άτομα στη Μάνη και πολλά άλλα.
Τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για τις δράσεις του συστήματος, ενώ το 10% των κερδών θα διατεθεί όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Για φέτος επιλέχθηκαν τα «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος».

Το Bazaar του 2ου Συσ. Προσκόπων Παπάγου σας περιμένει!

1 & 2 Δεκεμβρίου 2012, 10:00 - 18:00, στο Τολ δίπλα στο στρατόπεδο της Στρατονομίας, Ζακυνθινού 85, Παπάγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου