Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

"40 ΕΚ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΝ"


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου, το ιλιγγιώδες ποσό των 40 εκ δολλαρίων έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει ή υπήρχε και διακινήθηκε σε λογαριασμούς της σύζυγου του Γιάννου Παπαντωνίου αλλά και του κουμπάρου του ζεύγους, Γιώργου Κανδαλέπα.papantoniou-kourakou

Κατά τις ίδιες πληροφορίες που προέρχονται από δημοσιογραφους που αντλούν πληροφόρηση από κυβερνητικά στελέχη του ΣΔΟΕ, την εποχή που εκλάπη η Λίστα από τον Φαλτσιάνι η κυρία Κουράκου, σύζυγος Γιάννου, φέρεται να είχε σε λογαρισμούς τους γύρω στο 1 .5 εκ ευρώ. Το ερώτημα είναι; Από που;
Πρόκειται για λογαριασμούς που υπήρχαν ή υπάρχουν στην τράπεζα HSBC και αποκαλύφθηκαν από τη λίστα Λαγκάρντ. Επίσης κατά τα ίδια δημοσιεύματα, το 1.5 μύριο υπήρχε την εποχή που ο Παπαντωνίου ήταν Υπουργός Εθνικής Άμυνας και επί των ημερών του γίνονταν αγορές στρατιωτικού υλικού. Τα άρπαξε ο Γιάννος... με στοιχεία; Ιδού το ερώτημα. Στο οποίο θα κληθούν να απαντήσουν ομάδα δικαστών που φέρεται να ασχολούνται με την υπόθεση(σαν την έρευνα για τον Άκη)και να ερευνούν ερωτήματα που αφορούν: Απιστία, ψευδούς βεβαίωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Η έρευνα αφορά την περίοδο Οκτώβριος 2001 έως Μάρτιο 2004. Εαν αποδειχθούν ότι υπάρχουν ζητήματα τότε και για τον Γιάννο, τον όμορφο και τον παλληκαρά υπάρχουν πολλά μα πολλά "ζητήματα".
Τα ίδια δημοσιεύματα θέτουν ζητήματα και για το συγγενολόι της συζύγου του Μανώλη Κεφαλογιάννη αλλά και για την ίδια και για ποσά και ονόματα που φέρεται να έχουν ταυτοποιηθεί στη λιστα Λαγκάρντ.

Για τον Νικολάκη, δεν μας λέει κανείς τίποτα. Αλλά εκεί, ξεχάσαμε. Εκεί κάνει κουμάντο ο Καπελέρης. Έτσι Γιαννάκη;
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου