Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα στις 4.30 στο κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στο ισόγειο του Εμπορικού Κέντρου της οδού Πεικλέεους στο Χολαργό. 
Άγνωστοι δράστες (4 στον αριθμό) εισέβαλαν με ένα παλαιό AUDI αυτοκίνητο από την μπάρα της οδού Περικλέους, αφού πρώτα ακινητοποίησαν με σπρέϋ τον φύλακα του Εμπορικού κέντρου. Μετά και από γωνία, ανέπτυξαν ταχύτητα και το όχημά τους έπεσε με δύναμη στην τζαμαρία του κομσηματοπωλείου απ'όπου κατάφεραν και έκλεψαν όσα κοσμήματα, ρολόγια υπήρχαν στην βιτρίνα. Θέλοντας όμως να παραβιάσουν και το εσωτερικό μέρος του καταστήματος, έβαλαν μεγάλο γάντζο στο ρολό που υπήρχε από την εσωτερική πλευρά του κοσμηματοπωλείου και προσπάθησαν να το τραβήξουν  και να το σπάσουν . Στάθηκε όμως αδύνατο, διότι οι ρόδες γλιστρούσαν στο μαρμάρινο πάτωμα του εμπορικού κεντρου. Στο μεταξύ ο φύλακας κατάφερε και ξύπνησε από το υπνωτικό σπρέϋ και διαφεύγοντας της προσοχής των ληστών, ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι κακοποιοί αντιλαμβανόμενοι ότι ο φύλακας είχε διαφύγει, τό'σκασαν με το αυτοκίνητό τους από την πίσω πλευρά του εμπορικού κέντρου, σπάζοντας το ρολό!!!
Ληστεία κινηματογραφικού χαρακτήρα, από την οποία υπήρξαν ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές. Η Αστυνομία ήρθε αμέσως στο σημείο αλλά οι δράστες είχαν ήδη διαφύγει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου