Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΙΣΚΟΥ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ!

ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ!
Λιβαδειά - Ιερώνυμος
Ο κόσμος πένεται. Η κατάσταση της οικονομίας μας από το περασμένο καλοκαίρι έχει επιδεινωθεί και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ραγδαία χειροτέρευση της κρίσης, τους επόμενους μήνες.  Η αναλγησία της Κυβέρνησης όμως διαλύει τον κοινωνικό ιστό με αύξηση της φορολογίας!
Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η περιφορά του δίσκου κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, αρχίζει να προκαλεί! Οι περισσότεροι πιστοί, βλέποντας τον δίσκο να περνά από δίπλα τους αισθάνονται εξαιρετικά άβολα, άλλοι ντρέπονται και άλλοι αρχίζουν και βγαίνουν έξω από τον ναό προκειμένου να μην βρεθούν αντιμέτωποι με τον δίσκο, επειδή δεν έχουν να δώσουν το παραμικρό σεντ! 
Κάτω από τις τραγικές για τον περισσότερο κόσμο συνθήκες, η περιφορά δίσκου με τον οποίο ζητούνται χρήματα από τους τσακισμένους οικονομικά πιστούς χριστιανούς, μοιάζει με πρόκληση. 
Όπως πληροφορούμαστε, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος, έχει βγάλει σχετική ανακοίνωση με την οποία παύεται στους ναούς της περιφέρειάς του, η περιφορά του δίσκου. Κάτι ανάλογο οφείλει να κάνει και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. 
Μακαριώτατε είναι κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα. Δώστε εντολή να σταματήσει η περιφορά δίσκου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου