Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ-ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!




O ΧΥΔΑΙΟΣ ΨΕΥΤΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΑΝΑ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ: «ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΡΑ» !!!

Τον επόμενο  Μάρτιο έρχονται νέα μέτρα σε βάρος του λαού, σύμφωνα με ειδική ρήτρα που προβλέπει το Μνημόνιο  και την οποία βεβαίως απέκρυψε η κυβέρνηση. Ο Σαμαράς έλεγε και επαναλάμβανε ότι «αυτά είναι τα τελευταία μέτρα», αλλά τώρα πλέον που περάσανε από τη Βουλή, ο …δίσκος γύρισε από την άλλη πλευρά και αποκαλύπτονται οι αλήθειες. Ακολουθείται με συνέπεια η ίδια συνταγή και τώρα, όπως κάθε φορά που εξαπατάται ο λαός.
Ρήτρα λοιπόν επιβάλλει νέα μέτρα σε βάρος του λαού, σε περίπτωση  που η εφαρμογή των μέτρων αποκλίνει  από τους στόχους του Μνημονίου!
Ήδη, τα παπαγαλάκια του Σαμαρά άρχισαν να βγαίνουν στα κανάλια και να διαρρέουν την είδηση. Ο μεν κ. Τζαβάρας δήλωσε σε συνέντευξή του στο Real fm ότι δεν πιστεύει ότι θα υπάρξουν νέα μέτρα, εφόσον ακολουθήσουμε πιστά τους όρους που προβλέπει το Μνημόνιο. «Στο χέρι μας είναι να πιάσουμε τους στόχους», επεσήμανε ο κ. Τζαβάρας.
Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης, σε χθεσινή παρουσία του στο Mega και στην εκπομπή «Ανατροπή», ήταν  πιο κυνικός και είπε: «Το αν θα εφαρμοστούν νέα μέτρα ή όχι θα το δούμε στην πράξη»!
Είναι σαφές λοιπόν ότι η κοινή γνώμη, μετά  τα μέτρα των 13,5 δις ευρώ, προετοιμάζεται σιγά-σιγά ώστε  να δεχθεί νέο κύμα μειώσεων στους μισθούς και τις συντάξεις!
Η πολιτική είναι συγκεκριμένη και προκαθορισμένη. 

Το χθεσινό μάλιστα γκάλοπ του MEGA ήταν φτιαχτό-ψεύτικο, κομμένο και ραμμένο για τον Σαμαρά. Παρά τα κτηνώδη μέτρα που επιβλήθηκαν σε βάρος του λαού, η δημοσκόπηση όχι μόνο τον εμφάνιζε ως καταλληλότερο Πρωθυπουργό αλλά του έδινε και αυξημένα ποσοστά σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές!!!
Αυτό ήταν γκάλοπ-προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου για τον λαό, ώστε να αποδεχθεί την περίπτωση Σαμαρά ως την ιδανικότερη αυτή τη στιγμή λύση για την χώρα! 
Δίνεται δηλαδή από τα μνημονιακά κανάλια η ώθηση στον Σαμαρά για να συνεχίσει την ίδια πολιτική σε βάρος του λαού και υπέρ των τοκογλύφων. Ας αναμένουμε λοιπόν μέσα στον ερχόμενο Μάρτιο, νέα εγκληματικά μέτρα κατά των Ελλήνων, μια και είναι βέβαιον ότι η κυβέρνηση θα αποκλίνει από τους στόχους του Μνημονίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου