Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ο GAY ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ EUROVISION! ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ... ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ!!!

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ...
ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ...ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!! ΑΠΑΤΟΣ...ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΣ! 
Μια φιγούρα που παραπέμπει σε αρρωστημένη κατάσταση, κάτι σαν τραβεστί που άφησε να φαίνονται τα ανδροπρεπή χαρακτηριστικά του, κοινώς ένα έκτρωμα πήρε την πρώτη θέση στη Eurovision. Αυτή είναι η εικόνα της εποχής μας, είναι  πλήρης ξεπεσμός του ανθρώπινου είδους ο οποίος ονομάζεται «δικαίωμα στην διαφορετικότητα"! Πριν από λίγες μέρες πιστοποιήθηκε και επισήμως η ύπαρξη ουδέτερου φύλου, ένα πράγμα δηλαδή που δεν ανήκει ούτε σε άνδρα ούτε σε γυναίκα. Βάλτε λοιπόν δίπλα στο ένα έκτρωμα, το χθεσινό έκτρωμα από την Αυστρία, για να καταλάβετε ποια είναι το... δικαίωμα στην διαφορετικότητα και πώς μας το πλασάρουν ορισμένα άρρωστα μυαλά!
Μην αμφιβάλλετε ότι μετά από λίγα χρόνια εν’ ονόματι του δικαιώματος στην… διαφορετικότητα θα επιβραβεύονται οι πιο διεστραμμένες-σχιζοφρενείς καταστάσεις που χωράει ο ανθρώπινος νους! Η αιμομιξία θα επισημοποιηθεί ως δικαίωμα στην ελεύθερη επιλογή των ατόμων να συνάπτουν ενδοοικογενειακές σεξουαλικές σχέσεις. Μπορεί δε κάποιοι αριστεροί να πουν «και στην αρχαία Ελλάδα γινόταν το ίδιο» προκειμένου να δικαιολογήσουν και την αιμομιξία.  
Αυτό λοιπόν το κατασκεύασμα πήρε το πρώτο βραβείο και οι εν Χολαργώ-Παπάγω αλλά και απανταχού της Ελλάδος προοδευτικάρες-αριστεροί έδιναν σήμα να ψηφίσουν την… μούμια για το… δικαίωμα στην διαφορετικότητα!
Δείτε το βίντεο με το τέρας που πήρε το πρώτο βραβείο:

5 σχόλια:

  1. Δεν ειναι τερας..... ο Πιρλο ειναι!!!!! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.
    ΑΙΣΧΟΣ , ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΑΒΕΛΙ ΠΟΥ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΩ ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΟΤΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
    ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Η ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ 20-30 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΝΑ ΑΠΑΥΤΟΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.ΕΚΕΙ ΠΑΜΕ.
    Η ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ DELETE ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑΝ.
    ΕΝΑ ΤΡΑΒΕΛΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ EUROVISION ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ- ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ,ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ,ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.

    ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΛΩΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ , ΟΙ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ,ΟΙ ΒΑΡΙΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ.
    ΕΝΑ ΤΡΑΒΕΛΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ ΣΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ : "ΘΑ ΜΕ ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ" .
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΗ ,ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ, ΤΩΝ ΤΡΑΒΕΛΙΩΝ ΑΚΑΘΟΡΙΣΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΠΑ ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ , ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ.

    Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ, ΤΩΝ ΤΡΑΒΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ .

    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΘΕ ΓΟΝΕΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΤΡΑΒΕΛΙ, ΚΕΡΔΙΣΕΣ .
    Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΜΟΤΣΑΡΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ , ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
    ΚΡΙΜΑ , ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΑΥΣΤΡΙΑ .
    Η ΒΙΕΝΝΗ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΒΕΛΟΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ EUROVISION ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟ .

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΕΡΙ ΨΗΦΟΥ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ,ΧΑΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ.

    ΚΑΙ ΜΗ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η 20η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ "ΦΡΙΚΗ" ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ 20η ΘΕΣΗ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ - ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ , ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.
    ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΓΚΑΓΚΑΡΟΙ ΑΦΡΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΝΑΜΕ ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΙ , ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπάμπαλης Γρηγόρης11 Μαΐου 2014 στις 2:27 μ.μ.

      Έτσι από περιέργεια ποιος έγραψε αυτό το άρθρο;

      Ισως κάποιος θα πρέπει να τον πληροφορήσει ότι αυτού του τύπου προπαγάνδας που εφάρμοσαν και από ότι φαίνεται συνεχίζουν να εφαρμόζουν τα καθεστωτικά μνημονιακά παπαγαλάκια με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να του στηρίζουν είναι άθλια... Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο κριτήριο και για ποια συμφέροντα ο παρατηρητής δημοσίευσε άρθρο που παντρεύει την αριστερά με αυτή την απαίσια φαρσοκωμωδία που ονομάζεται EYROVISON. Είναι τόσο μεγάλη η ξεφτίλα που φτάνει στο σημείο να εμπλέκει ακόμα και με την αιμομιξία. Ντροπή τους.

      Διαγραφή
  3. ΘΑ ΤΟ ΠΩ "ΧΟΝΤΡΑ".
    ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ , ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΤΗ ΦΥΣΗ .
    ΣΤΗ ΦΥΣΗ , ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΣ ΒΑΣΙΚΑ ΦΥΛΑ, ΔΥΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ.
    ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ "ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ" .

    ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ.
    ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΗΛΥΚΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΙΚΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ ,ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ .
    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ "ΕΡΓΑΛΕΙΟ" ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ.
    ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΑΛΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΩΜΑΛΟ .

    ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗ EUROVISION , ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνούμε απόλυτα ανώνυμε, τι κάνουμε όμως ώστε να απομακρύνουμε τους ανώμαλους από την εξουσία; μήπως τελικά η ανωμαλία είναι αυτή που κερδίζει; και πως θα την αντιμετωπήσουμε εφόσον και η ίδια η βία, αν θέλαμε δηλαδή να αντιμετωπίσουμε τους ανώμαλους, η ίδια η βία Είναι Ανωμαλία; !!!!!!!!

      Διαγραφή