Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ!!!! ΗΜΑΣΤΑΝ Η ΠΙΟ ΦΘΗΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟΙ!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ…


Οι εγκληματίες Τσίπρας-Καμμένος ξεπουλάνε τις 12 μονάδες παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος (λιγνίτης, υδροηλεκτρικά) έναντι 1,5 δις ευρώ!!! Όλες αυτές τις μονάδες έναντι 1,5 δις ευρώ, ενώ μόνο η μία μονάδα στοιχίζει 1,8 δις ευρώ για να δημιουργηθεί!!! Πρόκειται για ασύλληπτης διαστάσεως έγκλημα το οποίο...

διαπράττουν οι δύο προδότες, έχοντας έρθει σε συνεργασία με τους τοκογλύφους!
Αυτό σημαίνει ότι οι δύο εγκληματίες Τσίπρας-Καμμένος χάρισαν στους τοκογλύφους τον ορυκτό μας πλούτο και το νερό μας!!!
Το απίστευτο έγκλημα της ΕΕ σε βάρος της παραγωγής μας συντελείται μεθοδευμένα εδώ και χρόνια, μια και επιβαρύνουν με βαριά πρόστιμα τον λιγνίτη, με το πρόσχημα ότι μολύνει το περιβάλλον! Ο λιγνίτης είναι πολύ φθηνός στην παραγωγή κιλοβατώρας και οι τοκογλύφοι της ΕΕ βλέποντας τα κέρδη της χώρας μας, επικαλέστηκαν την μόλυνση του περιβάλλοντος, τσακίζοντάς μας στα πρόστιμα. Έτσι, ενώ η χώρα μας, ενώ πριν από λίγα χρόνια ήταν η πιο φθηνή, σήμερα, με τα πρόστιμα που δεχόμαστε από τους…εταίρους-εχθρούς μας, μας έκαναν τους 13ους πιο ακριβούς στην Ευρώπη! Κάποτε είμαστε οι πιο φθηνοί, αφού είχαμε το λιγνίτη! Τώρα που μας φόρτωσαν τα φωτοβολταϊκά και τις ανεμογεννήτριες των Ιδιωτών και επέβαλαν ρήτρες για την καύση του λιγνίτη, η αύξηση στην τιμή του ρεύματος, ήταν αλματώδης!!!
Φανταστείτε πόσο περισσότερο θα αυξηθεί η τιμή της κιλοβατώρας αν μειώσουν και άλλο την παραγωγή της ηλεκτρικής ενέργειας από την ΔΕΗ έως το 2020 κατά 50%, όπως προβλέπεται και έχουν υπογράψει οι… καλοί μας πολιτικοί στο τρίτο μνημόνιο!
Πώς, ενώ μας έχουν ταράξει στα πρόστιμα για τον λιγνίτη ότι μολύνει την ατμόσφαιρα, σήμερα η ίδιοι οι τοκογλύφοι της ΕΕ έρχονται να τον αγοράσουν για ένα κομμάτι ψίχουλο; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Τα καθίκια της ΕΕ, μόλις αρπάξουν τις μονάδες της λιγνιτικής ηλεκτρικής παραγωγής από τη χώρα μας, θα σβήσουν τα πρόστιμα και θα παράγουν αυτοί ρεύμα!

Αυτά έχουν συμφωνήσει οι εγκληματίες Τσίπρας-Καμμένος. Ποιος θα τους σταματήσει τους προδότες; Πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί για εσχάτη προδοσία. Τα χαρίζουν όλα στους τοκογλύφους της ΕΕ. Ξεπουλάνε την πατρίδα και καθιστούν ραγιάδες των εχθρών όλες τις επόμενες γενιές των Ελλήνων!

1 σχόλιο:

  1. ΟΤΙ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ

    https://rproject.gr/article/apo-taiped-sto-neo-tameio-yfarpagis-tis-dimosias-perioysias

    ΑπάντησηΔιαγραφή