Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ! ΠΗΓΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΘΩΜΑΪΔΗ! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΣΥΡΙΖΑ!!!

Αστυνομική επιχείρηση έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης στο κτίριο του ΣΚΑΪ…
για τη σύλληψη του Κυριάκου Θωμαΐδη. Αντίδραση από τον τηλεοπτικό σταθμό.
Αστυνομική επιχείρηση έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης για τη σύλληψη του Κυριάκου Θωμαΐδη, μετά από αυτόφωρη διαδικασία που είχε κινηθεί κατά του γνωστού δημοσιογράφου.
Στις 00:05, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η «Δίκη στον ΣΚΑΪ», τρεις αστυνομικοί και ένας άνδρας με πολιτικά επιχείρησαν να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στο Αστυνομικό Τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Αρχικά αυτό δεν μπορούσε να συμβεί, καθώς δεν υπήρχε ένταλμα σύλληψης.
Ωστόσο, περίπου στις 01:30 εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ η αντιεισαγγελέας Ελευσίνας (συνοδεία περιπολικού), η οποία έχοντας στα χέρια της ένταλμα σύλληψης για τον Κυριάκο Θωμαΐδη, έψαξε σε ολόκληρο το κτίριο προκειμένου να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει. Ύστερα από αρκετά λεπτά, οι αστυνομικοί και η αντιεισαγγελέας έφυγαν δίχως να βρουν τον δημοσιογράφο, καθώς η εκπομπή μεταδόθηκε σε μαγνητοσκόπηση και ο δημοσιογράφος είχε αποχωρήσει από νωρίς.
Η θέση του ΣΚΑΪ
Ο ΣΚΑΪ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την είσοδο του σταθμού με στόχο τη σύλληψη του Κυριάκου Θωμαΐδη.
Η ανακοίνωση
«Πρωτόγνωρες καταστάσεις για ευνομούμενες δημοκρατικές πολιτείες συνέβησαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ξημερώματα Τρίτης 14 Ιουνίου 2016. Κατόπιν εγκλήσεως του Βαγγέλη Μαρινάκη για δήθεν παραβίαση δικαστικής απόφασης (πλημμέλημα του μονομελούς) από τον δημοσιογράφο Κυριακό Θωμαϊδη κατά τη διάρκεια της εκπομπής του η «ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ» κινητοποιήθηκε η αστυνομία και η εισαγγελία Πειραιά και εισήλθαν στο κτίριο των εγκαταστάσεων του ΣΚΑΙ προσπαθώντας να εντοπίσουν και να συλλάβουν το δημοσιογράφο.
Η εντυπωσιακή κινητοποίηση της αστυνομίας, η έρευνα σε χώρους που δεν έχουν καμία σχέση με τον ΣΚΑΪ, Ο υπερβάλλων ζήλος για τη σύλληψη του δημοσιογράφου με αφορμή μία αβάσιμη καταγγελία του Μαρινάκη, προσβάλλουν το κράτος δικαίου, την ελευθεροτυπία και προκαλούν απορία στους πολίτες γιατί στα σοβαρά κακουργήματα δεν βλέπουν αντίστοιχη ετοιμότητα της αστυνομίας»!
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου