Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ GAY BAR ΤΟΥ ΟΡΛΑΝΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!!

Μουσουλμάνος, ομοφυλόφιλος και Δημοκρατικός ήταν ο δράστης της μακελειού στο γκέι μπαρ, παρόλα αυτά το φταίξιμο πρέπει να ριχτεί στους ώμους των χριστιανών. Ο Νέρων δεν θα το έλεγε καλύτερα.

Τους χριστιανούς υποδεικνύουν ως «ενόχους» για την σφαγή στο γκέι...
μπαρ του Ορλάντο οι δικηγόροι της «Αμερικανικής Ένωσης Πολιτικών Ελευθεριών» (ACLU), [της γνωστής οργάνωσης υπεράσπισης δήθεν των "δικαιωμάτων"- προπύργιο στην ουσία του αντιχριστιανισμού και του «αντιρατσισμού» στις ΗΠΑ, που ιδρύθηκε από κομμουνιστή και η ηγεσία και τα μέλη της είναι κατά κύριο λόγο εβραϊκής καταγωγής].

Λίγες ώρες μετά τους πυροβολισμούς, ο δικηγόρος ChaseStrangio επιτέθηκε στους χριστιανούς λέγοντας ότι η «η ισλαμοφοβία σας δημιούργησε αυτό το αντι-queer κλίμα».

Και στη συνέχεια επιτέθηκε στην "χριστιανική δεξιά" που πίεσε για την νομοθεσία που προστατεύει την συνείδηση των επιχειρηματιών από τον δια βίας εξαναγκασμό παροχής υπηρεσιών σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια. «Η Χριστιανική Δεξιά εισήγαγε 200 αντι-ΛΟΑΤ νόμους τους τελευταίους έξι μήνες και κατηγορούν το Ισλάμ για αυτό. Όχι».

Ένα άλλο μέλος της ACLU, ο Eunice Rho, κατήγγειλε τους Ρεπουμπλικάνους βουλευτές που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στις οικογένειες των θυμάτων, ότι υποστήριξαν την «ακραία, αντι-ΛΟΑΤ νομοθεσία».

Ο Matthew Franck, διευθυντής του Ινστιτούτου William EandCarol GSimon για την Θρησκεία και το Σύνταγμα, δήλωσε ότι η προάσπιση της χριστιανικής διδασκαλίας σχετικά με το γάμο δεν είναι ισοδύναμη με τη βία.

«Οι Χριστιανοί που αντιστέκονται στο να επαναπροσδιοριστεί ο γάμος και οι οποίοι θέλουν να είναι ελεύθεροι να ζήσουν σύμφωνα με την πίστη τους, δεν μισούν κανέναν, και η νομοθεσία για την προστασία της ελευθερίας τους δεν είναι “αντι-ΛΟΑΤ”, παρά μόνο στα μυαλά εκείνων που καταπιεστικά θέλουν να επιβάλουν σε όλους μας να συμμορφωθούμε» δήλωσε.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου