Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ, ΜΟΛΙΣ ΣΤΑ 43 ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ, Η ΟΜΟΡΦΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ! ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ. ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου της γνωστής ηθοποιού Γεωργίας Αποστόλου, που έφυγε στα 43χρόνια της...

από ανακοπή καρδιάς. Η γλυκιά ηθοποιός που καταγόταν από την Χαλκίδα, την δεκαετία του ’90 και μέχρι τις αρχές του 2000, είχε ερμηνεύσει πλήθος πρωταγωνιστικών ρόλων σε σίριαλ και στο θέατρο παίζοντας δίπλα σε μεγάλους ηθοποιούς, όμως τα τελευταία τουλάχιστον 7 χρόνια είχε αποσυρθεί και είχε αφιερωθεί στην εκκλησία.
Τι λέει ο πατέρας της;
Οι δηλώσεις όμως στο protothema.gr του Νίκου Αποστόλου, πατέρα της ηθοποιού  αναφέρουν πως η κόρη του Γεωργία Αποστόλου το τελευταίο διάστημα υποσιτιζόταν και έφυγε από τη ζωή.«Για μένα δεν πέθανε.Έκανε φτερά και έγινε άγγελος, ψηλά στον ουρανό. Η Γεωργία ήταν η μεγάλη μου αδυναμία, δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω αυτό που συνέβη. Δεν της άρεσε αυτός ο κόσμος». «Η κόρη μου ήταν πολύ της θρησκείας, αυτή η εμμονή της την έφαγε. Τον τελευταίο καιρό είχε μείνει μισή. Υποσιτιζόταν. Δεν έτρωγε καθόλου .Είχε αφιερώσει τα τελευταία χρόνια τη ζωή της στο να βοηθά τους αδύναμους. Είχε ρίξει όλη της την προσοχή εκεί».
Η ηθοποιός, σύμφωνα με τον πατέρα της, Νίκο Αποστόλου, πέθανε την Κυριακή το απόγευμα, από ανακοπή καρδιάς στο σπίτι της, στην Αθήνα και η κηδεία της έγινε την επόμενη μέρα στο νεκροταφείο Σχιστού. Στο νεκροταφείο σύμφωνα με το Tatiana Live λένε πως υπήρξε ταφή σε αυτό το όνομα.
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είχε συμπρωταγωνιστήσει μαζί της στην σειρά «Το φιλί της ζωής» και έξεφρασε τη θλίψη της γράφοντας ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μην μπορώντας και η ίδια να πιστέψει την είδηση. «Όχι βρε Ζετάκι μου, γλυκό χαμογελαστό μου πλάσμα….» ανέφερε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αναφερόμενη στην ηθοποιό Γεωργία Αποστόλου.
ourlife.gr, madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου