Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΟΧΙ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΕΣ ΦΩΝΕΣ "ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ"! ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!!!!

"Συνένοχο στον φόνο δεν θα μ'έχετε. Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον", λέει το σοφό άσμα των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα. Για ποιο λόγο λοιπόν να πήγαινε ο λαός στο Σύνταγμα; Για να ακολουθήσει για μια ακόμη...


φορά -ως πρόβατο- τα κομματικά παιχνίδια του ενός ή του άλλου καταστροφέα; "Θα πάς γιατί δεν έχεις να φας", λέει ο φίλος μου Αντώνης!!! Και να συρθούμε πίσω από τα καραγκιοζλίδικα των αθλίων κομματόσκυλων που έφτασαν εδώ τη χώρα; Για να συνεχίσει μετά ο Μητσοτάκης την ίδια καταστροφική πολιτική, θα πρέπει εμείς να συμμετάσχουμε στο κακόγουστο θέατρό του; Επί 6 χρόνια τα κόμματα της καταστροφής εναλάσσονται στην εξουσία παίζοντας ο ένας πιο καταστροφικό παιχνίδι από τον άλλο και χρησιμοποιούν/εμπαίζουν τον λαό!
Να πάνε στο διάολο όλα αυτά τα κόμματα της εξουσίας: ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ!!! Είναι η συμφορά του τόπου! ΟΧΙ λοιπόν άλλο στους θεατρινισμούς και στις παραστάσεις που σέρνουν τον λαό από την μύτη! Αν ο λαός δεν ξεσηκωθεί αυθόρμητα, (όπως αυθόρμητα και με τις ελληνικές σημαίες πανηγύριζε π.χ. στο EURO), μην ελπίζει ότι θα τον σώσουν τα κόμματα! Αυτά θα τον ρίξουν βαθύτερα στον καιάδα! Πρέπει ο λαός να μάθει να επαναστατεί μονιασμένος, όχι μόνο στις νίκες, αλλά και στις κρίσεις σαν και αυτές που βιώνουμε τα τελευταία 6 χρόνια! Μια "επανάσταση", την έχω διατυπώσει δημόσια από το ART και την εκπομπή του Αντώνη Μυλωνάκη, είναι να μην πληρώσουμε τους δυσβάσταχτους φόρους που μας βάζουν. Αν όλοι οι Έλληνες πουν ΟΧΙ στην τυραννία των παράνομων φόρων (τύπου ΕΝΦΙΑ κ.α.), αν όλοι οι Έλληνες επαγγελματίες αντισταθούν, όπως επί 6 σχεδόν μήνες αντιστέκονται με απεργίες οι δικηγόροι, τότε θα δείτε πόσο γρήγορα πέφτει η κυβέρνηση των προδοτών. Με πανηγυράκια και παλαμάκια ή μούντζες έξω από τη Βουλή δεν γίνεται τίποτε. Είναι βούτυρο στο ψωμί των πολιτικών σκερβελέδων!
Μ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου