Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΘΩΜΑΪΔΗ! ΞΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΑΚΑΛΥΠΤΗ Η ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Η ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗΣ!!!

Το φιάσκο του εισαγγελικού «ντου» για τη σύλληψη του Κυριάκου Θωμαΐδη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού...

ΣΚΑΪ, έχει προκαλέσει αλυσιδωτές εξελίξεις, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνος Τσουβαλάς είναι έτοιμος να ξηλώσει τους επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. 
Πιο συγκεκριμένα, σε δυσμένεια βρίσκονται ο Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Φώσκολος και ο Διοικητής Γιώργος Λαζάρου οι οποίοι συμμετείχαν στην επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ και παρουσιαστή της εκπομπής «Δίκη», διότι σαν να μην έφτανε η ανεπιτυχής προσπάθεια τους, τα κεντρικά της ελληνικής αστυνομίας δήλωναν άγνοια για την επιχείριση που προκάλεσε ζημιά στην εικόνα του Σώματος.
Εκτός των άλλων πρόκειται για μία υπόθεση που όπως δήλωσε κι ο δικηγόρος του Κυριάκου Θωμαΐδη, Χαράλαμπος Αποστολίδης «Πώς είναι δυνατόν να στήνεται τέτοια επιχείρηση από την αστυνομία για να συλλάβει έναν άνθρωπο ο οποίος επί 24ωρης βάσης φυλάσσεται από ανθρώπους της αστυνομίας;», μιας κι έχει κριθεί από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξεως ότι αποτελεί πιθανό στόχο.  
Άγνοια η προϊσταμένη της εισαγγελίας
Δεν είναι όμως μόνο αυτό, καθώς την ίδια ώρα η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, στις επικοινωνίες που είχε με τους ανωτέρους της, αφήνει ακάλυπτη την αντεισαγγελέα Γκαμπηλιέρη γιατί δήλωσε πως δεν είχε ιδέα για την επιχείρηση. Όπως έλεγε όχι μόνο δεν είχε δώσει τέτοια εντολή αλλά ενημερώθηκε από δημοσιογράφο που την ξύπνησε την ώρα της επιχείρησης!
Η αντεισαγγελέας Γκαμπηλιέρη ελέγχεται παράλληλα για το γεγονός ότι την ώρα της επιχείρησης, παρίστατο στον χώρο ο προσωπικός φρουρός του μηνυτή Βαγγέλη Μαρινάκη - όπως παραδέχθηκε δημόσια χθες ο Κώστας Καραπαπάς - με την ιδιότητα του αστυνομικού του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά...
Το τρακάρισμα και ο τραυματισμός
Μέσα σε όλα αυτά η επιχείρηση φιάσκο της ελληνικής αστυνομίας είχε και απρόοπτα, προκαλώντας έναν σοβαρό τραυματισμό. Συγκεκριμένα το περιπολικό που είχε αναλάβει τη μεταφορά προς τον ΣΚΑΪ της πταισματοδίκη Ανδρονίκης Μανιουδάκη, είχε αναπτύξει ταχύτητα για να... προλάβει τον Θωμαϊδη κι από υπερβάλλοντα ζήλο, τράκαρε, προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό της κυρίας Μανιουδάκη! Η κ. Μανιουδάκη παρέμεινε κλινήρης τρεις μέρες για νοσηλεία, καθώς έσπασε τον σπόνδυλο στη μέση της και πλέον πήρε εξιτήριο και βρίσκεται σε κατ' οίκον νοσηλεία!
Στα κεντρικά της ΕΛ.ΑΣ δεν έχει περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι το αστυνομικό τμήμα Φαλήρου βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Το αστυνομικό τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά όμως, προτίμησε να αναλάβει... προσωπικά την υπόθεση αντί να ενημερώσει το παρακείμενο αστυνομικό τμήμα, προκαλώντας στο τέλος ένα ανεπανάληπτο μπάχαλο που έπληξε ανεπανόρθωτα την Αστυνομία...
Όπως αντιλαμβάνεστε οι πρωταγωνιστές του φιάσκου που έζησε η Ελληνική Αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα. Με τους ίδιους ρυθμούς που πολλαπλασιάζονται και τα ερωτηματικά για τη συμπεριφορά και τις αποφάσεις συγκεκριμένων ανθρώπων εκείνο το βράδυ...
sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου