Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ...ΜΚΟ! ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 13.40 | JohnKountouris.com

Σύμφωνα με το μεγάλο αμερικανικό παρκτορείο ειδήσεων ABC News:

«Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών επισκέπτεται ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα στην Αθήνα, ενόψει των συνομιλιών με αξιωματούχους της ελληνικής κυβέρνησης και ενός ταξιδιού στο νησί της...

Λέσβου, η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της κρίσης της μετανάστευσης στην Ελλάδα.

»Ο Μπαν Κι-μουν συναντήθηκε σήμερα με αξιωματούχους και τους εθελοντές στην ομάδαSolidarity Now group (Αλληλεγγύη Τώρα), η οποία βοηθά τα θύματα της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα και τους μετανάστες που είναι εγκλοβισμένοι στη χώρα.

»Αργότερα την Παρασκευή, ήταν να δει τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

»Το Σάββατο ο Μπαν θα επισκεφθεί καταυλισμούς στη Λέσβο, όπου ζουν 3.400 πρόσφυγες και άλλους μετανάστες.

«Το ανατολικότερο νησί του Αιγαίου ήταν ένα βασικό σημείο άφιξης για τους περισσότερους από 1 εκατομμύριο ανθρώπους που έφτασαν στην Ελλάδα μέσω θαλάσσης από τον Ιανουάριο του 2015, στην πορεία τους προς την ευημερούσα καρδιά της Ευρώπης. Περίπου 56.000 άνθρωποι εξακολουθούν να είναι κολλημένοι στην Ελλάδα μετά από μια σειρά από κλεισίματα βαλκανικών συνόρων.»

Και…ΠΟΙΟΣ -παρακαλώ!- είναι πίσω απο αυτό το «φιλανθρωπικό ίδρυμα»??? Δείτε το παρακάτω άρθρο να καταλάβετε!

George Soros funds ‘solidarity centres’ to help Greeks hit by economic crisis

  • 21 Ιανουαρίου, 2014

«Ο Σόρος, ο οποίος θέλει να δημιουργήσει κέντρα αλληλεγγύης σε εθνικό επίπεδο, έχει παράσχει υποστήριξη για το πετρέλαιο θέρμανσης σε περίπου 190 ιδρύματα – συμπεριλαμβανομένων των ορφανοτροφείων, παιδικών σταθμών, σχολείων και των γηροκομείων – σε όλη την Ελλάδα.»


Αλλά ΔΕΝ μένουμε εδώ, γιατί έχει παραδεχτεί τη σχέση του με τον Τζόρτζ Σόρος ακόμη και το ίδιο το εν λόγω «ίδρυμα» μέσω της ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ!

«Η αποστολή μας είναι πολλαπλή, για την αντιμετώπιση των πιο σοβαρών επιπτώσεων και επειγουσων αναγκών που έχουν προκύψει από την κρίση, μέσω της παροχής των υπηρεσιών αρωγής προς τα μέλη της κοινωνίας που πλήττονται περισσότερο. Ως εκ τούτου, η ομάδα SolidarityNow (σε συνεργασία με το ΠΔΚ) έχει ανοίξει δύο κέντρα αλληλεγγύης, ένα στη Θεσσαλονίκη και ένα στην Αθήνα, εμπνευσμένα από την αρχική ιδέα του ιδρυτή George Soros για σπίτια αλληλεγγύης ή safehouses για όσους αναζητούν καταφύγιο.»

Και ολ’ αυτά τα είχει ήδη προαναγγείλει ήδη απο το 2012 ο ίδιος ο Σόρος με την έγκριση του Γιώργου του…ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!  Διαβάστε το παρακάτω άρθρο μου που καταπιάνεται με αυτό το θέμα:

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ GEORGE SOROS ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ…2012!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου