Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ"! ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ! ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ "ΝΑΙ" ΚΑΙ...ΕΥΡΩΡΑΓΙΑΔΕΣ!

Φανατικοί «Βενιζελικοί» (όχι του Ελευθέριου, του Ευάγγελου), δεδηλωμένοι οπαδοί του «μεταρρυθμιστή»Σταύρου Θεοδωράκη, «μαχητές» αντι-ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη του «Μένουμε Ευρώπη» και πλήθος υποψηφίων βουλευτών και περιφερειακών συμβούλων της Νέας Δημοκρατίας συγκροτούν το think tank και τις ομάδες promotion της κίνησης "Παραιτηθείτε".

Παρ' ότι όλα τα φώτα έχουν πέσει πάνω στον «Mr. Κολλαγόνο» και τη μούσα του, Έλλη Παπαγγελή, τα λιγότερο προβεβλημένα πρόσωπα της...
χαρούμενης κίνησης κάνουν εξίσου σημαντική δουλειά στο παρασκήνιο από την άδικη θέση του αφανούς ήρωα.

Στο μακρύ κατάλογο των συνδιοργανωτών βλέπουμε στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. με επίσημες και θεσμικές κομματικά ιδιότητες, όπως είναι ο Γιάννης Χουντής, μέλος Γραμματείας Προγράμματος της«γαλάζιας» παράταξης ή ο Θανάσης Χειμωνάς, τομεάρχης Πολιτισμού της Χαριλάου Τρικούπη.

Από αυτήν την ετερόκλητη και ιδιότυπη «συμμαχία» των #παραιτηθείτε δεν θα μπορούσαν να λείπουν εκπρόσωποι του γνωστού Θάνου Τζήμερου, αρθρογράφοι νεοφιλελεύθερων site -με πονηρά περασμένο, όμως, σαφώς νεοφιλελεύθερο περιεχόμενο-, συγκεκαλυμμένοι ακροδεξιοί και άλλοι φανατικοί των αξιών της ελεύθερης αγοράς και των μεγάλων διδαγμάτων του «δασκάλου» Μίλτον Φρίντμαν.

Συνδιοργανωτές καμπάνιας #παραιτηθείτε
Iskar Azif (Στάθης Στάικος): Δηλώνει «antisyriza fighter» και σηκώνει προσωπικά το μεγαλύτερο βάρος της καμπάνιας στο Facebook. Αρχιτέκτων-εικαστικός με έδρα το Λονδίνο.

Αλφρέντο Σαλτιέλ: Δηλώνει πρόεδρος του ελληνικού παραρτήματος του Ευρωπαϊκού Φεντεραλιστικού Κόμματος και υπήρξε υποψήφιος της Δράσης στις ευρωεκλογές - ανέβασε τα περισσότερα tweets με hashtag #παραιτηθείτε τις πρώτες ημέρες της καμπάνιας

Γιώργος Τσουκαλαδάκης: Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας. Πρώην υπάλληλος και συνδικαλιστής της Ολυμπιακής. Όταν έκλεισε, βάσει της ευνοϊκής ρύθμισης για τους απολυμένους, διορίστηκε σε προσωποπαγή θέση στο Υπ. Παιδείας (Διαμαντοπούλου). Ταυτόχρονα, βάσει της ίδιας ευνοϊκής ρύθμισης, άνοιξε δική του εταιρεία εισαγωγής υγρού κολλαγόνου. Το μοντέλο Έλλη Παπαγγελή (ακροδεξιά ΟΝΝΕΔίτισσα, πολιτεύτρια της ΝΔ επί Σαμαρά) ανέλαβε την προώθηση του προϊόντος.

Γιάννης Πουλάκης: Διαχειριστής του «Ευρωπαϊκού Μεταρρυθμιστικού Μετώπου», μίας κίνησης που αυτοπροσδιορίζεται ως συνέχεια του «Μένουμε Ευρώπη». Μέλος της ΔΗΜΑΡ.

Γιάννης Χουντής: Διευθυντής Ινστιτούτου Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισηςwww.keasm.gr - Μέλος Γραμματείας Προγράμματος ΝΔ

Υψηλάντης Τζούρος: Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη ΝΔ (Κουμουτσάκος). *

Μάνος Επιτροπάκης: Υποψήφιος βουλευτής της Α' Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ (φανατικός και πολύ επιθετικός οπαδός του Β. Βενιζέλου). Αρθρογραφεί στο marketnews.gr. *

Θανάσης Χειμωνάς: Συγγραφέας και τομεάρχης πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ. *

Ευάγγελος Χατζησπύρογλου: Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Καβάλας

Φώτης Σαραντόπουλος: Συγγραφέας και αρθρογράφος τουlogiastarata.gr. Υποστήριξε ανοικτά το Ποτάμι.

Κωνσταντίνος Κορίκης: Μέλος του κόμματος Τζήμερου «Δημιουργία Ξανά»

Παναγιώτης Κωστούλας: Υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά. *
Χρήστος Μυτιληνιός: Δημοσιογράφος της Βραδυνής. Αρθρογράφος στο marketnews.gr *

Σταματίνα Σταματάκου: Αρθρογράφος στο marketnews.gr *

Μαρία Μπινιάκου: Προσωπική φίλη της Έλλης Παπαγγελή

Γιάννης Μαυρίδης: Ο διαχειριστής «Κύριος Καθηγητής» του (ακροδεξιού) Παρατηρητηρίου

(*) Το marketnews.gr φαίνεται ως κοινός τόπος των συνδιοργανωτών, όπου έχουν αρθρογραφήσει όσοι επισημαίνονται με αστερίσκο.



Πηγή (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου