Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο 14ΧΡΟΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ! "ΗΤΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ, ΣΚΟΤΩΝΕ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕ ΚΟΥΝΕΛΙΑ", ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥ!

Αφέθηκε ελέυθερος μετά την απολογία του ο 14χρονος φονιάς, μια και...
δεν προβλέπετε προφυλάκιση για νεαρά παιδιά αυτής της ηλικίας. Οι γονείς του πλέον θα θεωρούνται υπεύθυνοι για οποιαδήποτε τυχόν νέα παραβατική του συμπεριφορά, ενώ θα τον παρακολουθεί ειδικός ψυχολόγος. Ένας από τους όρους που τουβ επιβλήθηκαν ήταν να εγκαταλείψει για πάντα το χωριό του, κάτι που ήδη έχει γίνει μια και η οικογένειά του μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη. 
Για τον 14χρονο φονιά, άνοιξαν τα στόματα των γειτόνων του: Τον χατρακτηρίζουν επιθετικός και ότι  “Σκότωνε σκυλιά”!
Από δέκα χρονών είχε τα όπλα, σκότωνε σκυλιά και μαχαίρωνε κουνέλια' λέει ένας γείτονας” Όχι ότι οι γονείς του θέλανε να γίνει δολοφόνος, αλλά εξελίχθηκε έτσι...”
 Οι συγγενείς του θύματος σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 είπαν ότι ο δράστης είχε επιθετική συμπεριφορά και στο σχολείο και μόνο το θύμα και ο δίδυμος αδελφός του τον έκαναν παρέα.
 

2 σχόλια:

  1. Όταν τα πρότυπα και τα ιδανικά των παιδιών προκύπτουν μέσα από ταινίες φρίκης, ζόμπι, ηλεκτρονικά παιχνίδια που "κερδίζεις" άμα σκοτώσεις 5 κότες και 8 εχθρούς, τι περιμένει δηλαδή οι κοινωνία;
    Ότι θα μεγαλώσει υγιείς ψυχικά ανθρώπους;

    Και όταν οι γονείς πετάνε στα παιδιά τους ένα tablet για να περνάνε την ώρα τους και να μην ασχολούνται εκείνοι με τα παιδιά τους, τότε... ας προσέχαμε! Ό,τι σπέρνουμε, θερίζουμε.

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΛΟ ΑΛΜΠΑΝΙΑ ΤΗΝ ΦΑΓΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή