Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ

Ένα σημαντικό έργο στο οποίο θέλει να βάλει την προσωπική του...


σφραγίδα ετοιμάζει ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος. Πρόκειται για την ανάπλαση της πλατείας Φανερωμένης. Ένα σημαντικό έργο το οποίο μπήκε ήδη σε διαβούλευση, μια και χτες υπήρξε συνάντηση, με τους κατοίκους να ενημερώνονται και να υπάρχουν θέσεις και...αντιθέσεις. Η διαβούλευση θα συνεχιστεί.
Στη φωτό βλέπετε τη μακέτα του έργου.

7 σχόλια:

  1. Το έργο είναι πολύ καλό και όλη η περιοχή θα γίνει όμορφη . Η ιστορία αυτή ξεκινάει από την δεκαετία του 90 όταν οι κάτοικοι ζητούσαν την ανάπλαση της Βουτσινάς . Ο Ιερός Ναός της Φανερωμένης είναι η Καρδιά του Χολαργού . Είναι η Ιστορία του Χολαργού για πολλούς από εμάς . Περιμένουμε και την ανάπλαση της Βουτσινάς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν περιμένετε να υλοποιήσει την μελέτη ο κλαρινοδήμαρχος θα περιμένετε πολύ ακόμη. Θα φύγουν καμμιά διακοσαριά χιλιάρικα σε μελέτες επί μελετών και η ανάπλαση θα ξεχαστεί. Θα υπάρχει στο προεκλογικο πρόγραμμα της άλλης πενταετίας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που άρχισε να το προβάλει από τώρα. Κανα χρόνο η δημόσια διαβούλευση κανα χρόνο η προκήρυξη μετά προεκλογικός χρόνος και καλά νάμαστε να βολεύουμε εργολάβους. Ξυπνήσαμε δήμαρχεεεε !!!! Δεν τσιμπάμε με πυροτεχνήματα παλαιοπολιτικών μεθόδων. Σοβαρέψου και δούλεψε γιατί η ντομάτα έρχεται !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους ας γίνει και κάποιο ανάπλασης στον Χολαργό . Μόνο στου Παπάγου έκαναν μεγάλα έργα . Ο Νικολάου έκανε πολλά και μεγάλα έργα στον Χολαργό και καθημερινά ήταν κοντά στους απλούς Δημότες . Ο σημερινός Δήμαρχος ίσως κάνει κάποια έργα αλλά είναι πολύ μακριά από τους Δημότες . Αυτό είναι το μεγάλο του μειονέκτημα . Η αντιπολίτευση είναι ανύπαρκτη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν περιμένετε να κάνει οτιδήποτε ο κλαρινοδήμαρχος στον Χολαργό θα περιμένετε μέχρι να φύγει και νάρθει ο επόμενος. Ο Ξύδης ασχολιόταν μόνο με Παπάγο . Ο σημερινός κλαρινοδήμαρχος δεν ασχολείται με τίποτα. Ο τελευταίος μεγάλος και άξιος δήμαρχος Χολαργού ήταν ο Δημήτρης Νικολάου. Μετά από αυτόν ένα μεγάλο μηδεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανάπλαση να κάνετε πρώτα στα κεφάλια σας τα κλούβια και μετά να μιλάτε για ανάπλαση της πλατείας Φανερωμένης όταν η ανάπλαση πρεπει να γίνει πρώτα στη πλατεία "δημοκρατίας" η οποία έχει καταντήσει ώς πλατεία αλβανών ή πλατεία μπουρδέλου από την άναρχη ροή παρκαρισμένων και μη αυτοκινήτων.Θέλετε να κάνετε μόνο έργα βιτρίνας και όχι ουσιαστικά έργα.ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑΪΝΤΕ .........ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εάν κάποιος ξεχαστεί και πει την γνώμη του ελεύθερα σε αυτό το site οι τραμπούκοι θα τον ξεσκίσουν . Δεν υπάρχει Ελληνική Παιδεία η αλητεία έχει κυριαρχήσει παντού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδώ τρώνε τα λεφτά σου απροκάλυπτα μπροστά στα μάτια σου και συ ψάχνεις για Παιδεία ;;; Ξυπνήστε ρεεεεε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή