Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ! ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΦΡΟΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ! ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ, ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ...

Νέα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί για το τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου έρχονται στο φως. 
Οι δύο γυναίκες που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη, περιγράφουν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τα όσα έζησαν...

εκείνο το βράδυ. Και οι δύο υποστηρίζουν πάντως ένα: «οδηγούσε ο Παντελής». Μάλιστα αναφέρουν πώς ο τραγουδιστής ήταν σε θέση να οδηγήσει και πώς όταν βρέθηκαν με το τζιπ κατά λάθος σε αδιέξοδο, είχε τον έλεγχο και βγήκε με την όπισθεν.
Αντίθεση άποψη όμως είναι εκείνη της μητέρας του 32χρονου αδικοχαμένου τραγουδιστήΗ Αθηνά Παντελίδη υποστηρίζει πώς οδηγός του τζιπ ήταν η Φρόσω Κυριάκου και ότι οι δύο γυναίκες ψεύδονται για να κρύψουν την αλήθεια. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Realnews που δημοσιεύει τις καταθέσεις των γυναικών, μία γυναίκα που νοσηλευόταν στο ίδιο δωμάτιο με τη Φρόσω, υποστηρίζει ότι άκουσε διάλογο των δύο γυναικών από τον οποίο προκύπτει πώς το τζιπ οδηγούσε η Κυριάκου και συμφώνησαν να μην το πουν.
Η κατάθεση της Φρόσως
Η νεαρή κοπέλα κατηγορείται από αρκετούς πώς εκείνη ήταν οδηγός του τζιπ τη μοιραία εκείνη νύχτα. Η Φρόσω πάντως συνεχίζει να το αρνείται και μάλιστα αναφέρει στην κατάθεσή της μεταξύ άλλων: «Βρεθήκαμε σε κάποιο αδιέξοδο και με οπισθοπορεία βγήκαμε από αυτό. Εγώ κατά διάρκεια της διαδρομής κρατούσα το κινητό μου και δεν κοίταζα μπροστά. Μετά την πρόσκρουση δεν θυμάμαι κάτι, πιθανόν να έχασα τις αισθήσεις μου και ξύπνησα μέσα στο αυτοκίνητο από τις φωνές της Αρναούτη».
13434119 10209396492297582 2107084628 n
Η κατάθεση της Μίνας
Η Μίνα Αρναούτη που είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά και ακόμη νοσηλεύεται, είπε στην κατάθεσή της: «Εγώ κάθισα στο πίσω κάθισμα δεξιά και στη θέση του συνοδηγού η Κυριάκου, ενώ στη θέση του οδηγού ο Παντελίδης. Κατά την πορεία μας ο Παντελίδης μπήκε σε αδιέξοδο και με οπισθοπορεία κινηθήκαμε προς τη γέφυρα εξόδου του πρώην ανατολικού αεροδρομίου για τη λεωφόρο Βουλιαγμένης».
Η Αρναούτη ανέφερε επίσης ότι ο Παντελίδης Παντελίδης δεν της έδωσε την εντύπωση ενός ανθρώπου που δεν μπορούσε να οδηγήσει. «Κατάλαβα ότι ήταν σε θέση να οδηγεί και δεν μου έδωσε την εντύπωση ανθρώπου που να μην έχει τον έλεγχο του οχήματος. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής αντιλήφθηκα ότι έχει αναπτύξει ταχύτητα και τον παρότρυνα να μειώσει, φορώντας αμέσως τη ζώνη ασφαλείας».
Ωστόσο, όπως αναφέρει στην κατάθεσή της, ο Παντελής Παντελίδης όχι μόνο δεν την άκουσε και δεν μείωσε ταχύτητα αλλά «ένιωσα ότι η ταχύτητα του οχήματος αυξήθηκε λίγο πριν τη γέφυρα».
fr
Υπάρχει στη δικογραφία όμως μια ακόμη κατάθεση, από ασθενή που νοσηλευόταν στο ίδιο δωμάτιο του νοσοκομείου με τη Φρόσω Κυριάκου, σύμφωνα με τον οποίο «ήρθε στο δωμάτιο κάποιος δικηγόρος και συζητούσε με τον πατέρα της Φρόσως στο διπλανό κρεβάτι από εμένα, ο οποίος είπε στον δικηγόρο ότι οδηγούσε η Φρόσω».
pan
Σημειώνεται ότι πριν από μερικές μέρες κλήθηκε για κατάθεση στην Τροχαία Ελληνικού η μητέρα του Παντελή Παντελίδη. Όπως είπε «από τα στοιχεία που έχω συλλέξει είμαι απολύτως πεπεισμένη ότι οδηγός του αυτοκινήτου ήταν η Φρόσω Κυριάκου». Πάντως, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία των εγκληματολογικών ερευνών δεν έχει βρεθεί DNA καμίας από τις δυο κοπέλες που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο στη θέση του οδηγού, παρά μόνο του Παντελή Παντελίδη.

newsbomb.gr (τίτλος: διαφοροποιημένος από εμάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου