Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΕΤΣΙ ΚΑΤΣΑΔΙΑΖΑΜΕ ΠΕΡΣΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ! ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...

Δυστυχώς, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αν τελικά δεν πείσει κάποιους να την ψηφίσουν, θα είναι γι' αυτά, τα όχι αμελητέα λάθη της! Ενώ είναι θρήσκος, χριστιανή Ορθόδοξη (έχει παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο), δεν μπορεί να συμμετέχει σε προκλητικά gay pride και να φωτογραφίζεται μάλιστα με τον 59χρονο δολοφό κίναιδο Χρήστο Ρούσσο!!! Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που ορκίστηκε "εις το όνομα της Αγία και Ομουσίου και Ζωοποιοῦ καὶ Ἀδιαιρέτου Τριάδος" είναι απαράδεκτο να ψηφίζει υπέρ του τεμένους στην Αθήνα, αγνοώντας τις καταστροφικές συνέπειες που αυτό θα έχει, ειδικά με τις ορδές ισλαμιστών που κατακλύζουν την Ελλάδα! 
Ιδού λοιπόν πώς επικρίναμε πέρσι την Ζωή Κωνσταντοπούλου, τέτοια μέρα που ήταν Πρόεδρος της Βουλής και τα πήγαινα καλά με τον Τσίπρα και τον Σύριζα:
Τη φωτογραφία τράβηξε ο χρήστης του Facebook Αντώνης Σιγάλας από...

την Παρέλαση των Ομοφυλοφίλων στην Αθήνα και την θάψανε όλα τα ΜΜΕ, πλήν «Στόχου» που την ανεβάζει στην ιστοσελίδα του, μπάς και καταλάβουν όλοι ποιοί μάς κυβερνάνε: Η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, φωτογραφίζεται με τον 59χρονο δολοφόνο αρχικίναιδο Χρήστο Ρούσσο, που στις 7 Απριλίου 1976 είχε σκοτώσει τον επιβήτορά του, Ανέστη Παπαδόπουλο, και είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη από το Ναυτοδικείο του Πειραιά (14 Οκτωβρίου 1976)!.. Για την υπόθεση αυτή είχε γυριστεί και η περίφημη ταινία «Άγγελος» του μπολσεβίκου σκηνοθέτη Γιώργου Κατακουζηνού, με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Μιχάλη Μανιάτη


Τα υπόλοιπα, μπορείτε να τα διαβάσετε στην ανάρτηση του Αντώνη Σιγάλα που τράβηξε την φωτογραφία, ο οποίος γράφει: 

«Δύο εμβληματικοί άνθρωποι μαζί. Από τη μία η πρόεδρος της Βουλής που σήμερα έδωσε ένα πολύ μεγάλο μάθημα για το τί σημαίνει ένας θεσμός να ακούει τα κινήματα και να βρίσκεται δίπλα σε αυτά στηρίζοντας την ύπαρξή τους και τον αυτοπροσδιορισμό τους  (η τελευταία λέξη είναι δική της).
Από την άλλη ο Χρήστος Ρούσσος που είχε φυλακιστεί, γιατί είχε σκοτώσει το σύντροφό του. Του δόθηκε χάρη από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και έτσι κατόρθωσε να αποφυλακιστεί. Οι πορείες που είχαν γίνει για να πάρει χάρη από τον Σαρτζετάκη ήταν από τα πιό σημαντικά κινηματικά γεγονότα της δεκαετίας του 1980. Σήμερα αυτοί οι δύο άνθρωποι συναντήθηκαν στο πράιντ της Αθήνας κι εγώ είμαι τυχερός που τους απαθανάτισα»!.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου