Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΦΡΙΚΗ! Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ 14ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΣΤΥΓΕΡΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!

«Τον σκότωσα...

γιατί έλεγε προσβλητικές κουβέντες για 'μένα και την οικογένειά μου». Με αυτήν τη φράση ο 16χρονος φίλος και γείτονας του 14χρονου, που βρέθηκε δολοφονημένος στο χωριό Γέφυρα του νομού Θεσσαλονίκης, παραδέχθηκε πριν από λίγο στους αστυνομικούς ότι είναι αυτός που με δύο φονικά χτυπήματα δολοφόνησε τον μικρό μαθητή.
Όπως είπε, τα τελευταία δύο χρόνια δεχόταν bullying από το θύμα και περιέγραψε πώς έφυγαν μαζί από το σημείο που διασκέδαζαν για να πάνε στα σπίτια τους με το θύμα –σύμφωνα πάντα με την ομολογία– να του μιλά με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.
Σύμφωνα με την περιγραφή του, μόλις έφτασαν έξω από το σπίτι του ζήτησε από τον 14χρονο να μην φύγει και να τον περιμένει. Ο 16χρονος πήγε στο υπόγειο του σπιτιού του, πήρε ένα μαχαίρι και, όταν επέστρεψε, χτύπησε αρχικά τον 14χρονο στην πίσω πλευρά του λαιμού του και λίγα λεπτά αργότερα του κατάφερε και το δεύτερο χτύπημα.
Στο μαχαίρι που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας οι αστυνομικοί εντόπισαν και αποτύπωμα του 16χρονου.
Πηγή: http://www.cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου