Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ!!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ!!!

Η πληροφορία φαίνεται πως είναι ακριβής, έχει άλλωστε όλα τα στοιχεία για να είναι αληθινή. 
Θορυβημένοι πολίτες ήρθαν και μας ενημέρωσαν ότι στη γειτονιά τους θα εγκατασταθούν 15-20 οικογένειες λαθρομεταναστών! Πρόκειται, όπως μας λένε, για σχέδιο συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ. 
Μην ξεχνάμε ότι τα δύο αυτά κόμματα είχαν στείλει προ καιρού επιστολή στον Δήμαρχο Αποστολόπουλο με την οποία του ζητούσαν να βρει άμεσα χώρους δημόσιους και ιδιωτικούς στην περιοχή Χολαργού-Παπάγου, ώστε να εγκατασταθούν μετανάστες-πρόσφυγες στον δήμο. Μάλιστα, στην επιστολή εκείνη, την οποία υπέγραφαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ..."κουνούσαν το δάχτυλο" στον Δήμαρχο ότι θα έπρεπε να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί για τη φιλοξενία των προσφύγων!!!!!!!!
Ο Δήμαρχος Αποστολόπουλος απάντησε ότι δεν υπάρχει κανείς ελεύθερος χώρος για τη φιλοξενία των προσφύγων, ωστόσο οι του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν έχουν σταματήσει ούτε μία μέρα τις προσπάθειές τους και ξεψαχνίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή τις δύο κοινότητες Χολαργού-Παπάγου για να βρουν ελεύθερο ιδιωτικό χώρο για τη φιλοξενία των λαθρομεταναστών. 
Και φαίνεται ότι τον χώρο αυτό τον βρήκαν και πρόκειται για...πολυκατοικία! 
Ιδού...



Πρόκειται για το παλαιό γηροκομείο "Φιλίππειο" το οποίο εδώ και μερικά χρόνια δεν λειτουργεί. Βρίσκεται στην οδό Αγαμέμνονος απέναντι από το νέο κτήριο ΚΑΠΗ, Πνευματικό Κέντρο και Πολυϊατρείο της πόλης (έργο του Δ. Νικολάου). Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, οι του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχουν κάνει πολλές συναντήσεις-συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου και τα έχουν βρει!!! Προφανώς, ο ιδιοκτήτης θα πληρώνεται μέσω ΟΥΝΕΣΚΟ και φέρεται να έχει αποδεχτεί την πρόταση. 
Η εφημερίδα μας προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του (στο τηλέφωνο του σπιτιού του), αλλά απουσιάζει και όπως μας είπανε μετέβη στην Κρήτη για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. 
Ο Δήμος και ο Δήμαρχος μάλλον δεν μπορούν να κάνουν τίποτε σε αυτή την περίπτωση, διότι πρόκειται για ιδιώτη που έρχεται απευθείας σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ. 
Το θέμα όμως ίσως δημιουργήσει ανησυχίες στον Δήμο και συγκεκριμένα σε όσους καθημερινά χρησιμοποιούν το ΚΑΠΗ, το Πολυϊατρείο και το Πνευματικό Κέντρο. Πόσο φιλήσυχες θα είναι οι 15 οικογένειες μεταναστών μουσουλμάνων που θα βρίσκονται δίπλα τους;

6 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ, ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήτες συριζαίοι άντε Γ................ ΕΣΕΊς ΚΑΙ ΟΙ ΣΎΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ . Ξεφτιλισμένοι ανθέλληνες εθνομηδενιστές . Πουσταριά της αριστεράς όταν θα έρθει η ώρα θα σας πηδήξουμε . Τώρα μας πηδάτε εσείς με τα Μνημόνια και τους φόρους . Σύντομα καθάρματα θα σας ξεσκήσουμε .

      Διαγραφή
  2. Η Χρυσή Αυγή τους φταίει μετά μήπως ήρθε η ώρα να τους ξηγηθεί λίγο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ.
    ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΕΙΟΠΟΘΗΘΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ,ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΠΛΥΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Ή ΔΑΣΚΑΛΟ Ή ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ.......ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΙ,ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ !

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.......ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΣΤΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήρθε η ώρα να ξεβρακώσουμε τους συριζαίους στον Δήμο Παπάγου Χολαργού και όσους συνεργαστούν μαζί τους . Οι σαραντάρες συντρόφισσες του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων θαυμάστριες του χασάπη Στάλιν οραματίζονται μια Ελλάδα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ με τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ να βιάζουν Ελληνίδες μόνο και μόνο για να αποκτήσουν παιδιά με ΜΕΛΑΨΟ ΧΡΩΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνσχολιαστή 11:22 κοίταξε να δεις, από το να πληρώνεις 100 ευρώ κάθε ραντεβού στο σολάριουμ για να αποκτήσεις μελαμψό χρώμα, φέρνεις 5-6 αφγανοπίθηκους στη γειτονιά σου, πας εσύ (δεν λέω για σένα, γενικά μιλάω όταν λέω "εσύ") με τον αφγανοπίθηκο κάνεις μελαμψά παιδάκια και σιγά σιγά γίνεσαι ένα με τον αφγανοπίθηκο και αποκτάς κι εσύ το χρώμα του.
    Και τσάμπα.
    Και άμα λάχει, τον βάζεις να σου καθαρίσει και το σπίτι, να σου ξεχορταριάσει και τα παρτέρια, και είναι όλοι ευχαριστημένοι.

    Ε; μια χαρά δεν ακούγεται;

    Ερώτηση: ποιος ακριβώς θα ξεβρακώσει τους συριζαίους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή