Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΓΙΑ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ" ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ! ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...ΚΑΜΠΑΝΑ!

Σύμωνα με όσα διαβάζουμε στο tribune.gr, ο Νότης Σφακιανάκης είχε καταφερθεί εναντίον των προσφύγων...


με ...προκλητικό και ρατσιστικό τρόπο και η Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας στην Κύπρο είχε χαρακτηρίσει τις αναφορές του Έλληνα τραγουδιστή «Κατάφωρα ρατσιστικές και μισαλλόδοξες στους μετανάστες» στη συγκεκριμένη εκπομπή του δημοσιογράφου Τάσου Τρύφωνος, που προβλήθηκε στις 13 Μαρτίου.
«Το κόλπο είναι στημένο και έρχονται ορδές ανθρώπων οι οποίοι βιάζουν» την πατρίδα μας» είχε δηλώσει ο γνωστός τραγουδιστής. Ναι άλλα είναι πρόσφυγες», τόνισε ο δημοσιογράφος. «Δεν είναι πρόσφυγες! Είναι ριψάσπιδες. Δεν τους επιτέθηκε καμία άλλη χώρα, έφυγαν από την πατρίδα τους που έχει εμφύλιο πόλέμο. Και μην ξεχνάς, αυτοί οι άνθρωποι, γιατί εγώ τους έζησα όλο το καλοκαίρι στην Κω, έρχονται με πορτοφόλια, γεμάτα με χαρτονομίσματα των 500 ευρώ. Είναι απίστευτο αυτό που είδα» είχε πει ο κ. Σφακιανάκης.
Σε απόφαση που δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα, η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου έκρινε ότι υπάρχουν παραβιάσεις του περί Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου Νόμου (Κεφάλαιο 300 Α) σχετικά με τη μετάδοση προγράμματος, που περιείχε πρόκληση μίσους βάση φυλής, φύλου, θρησκεία η εθνικότητας.
Η Αρχή επέβαλε για τα πιο πάνω το συνολικό διοικητικό πρόστιμο των €21.000 ως εξής:
Για την παράβαση που σημειώθηκε στις 13.3.2016 – €8.000.
Για την παράβαση που σημειώθηκε στις 14.3.2016 – €5.000.
Για την παράβαση που σημειώθηκε στις 20.3.2016 – €8.000.
Επιπρόσθετα, η Αρχή επέβαλε και διοικητικό πρόστιμο των πέντε χιλιάδων ευρώ στο ΡΙΚ, για την προβολή επανάληψης της εκπομπής στο ΡΙΚ2, στις 19 Μαρτίου.

Το συμπέρασμα για μας είναι ότι μπορεί στην Ελλάδα ο ααναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης να υβρίζει όλο το σώμα των δικαστών, να τους στοχοποιεί ότι ανήκουν στο παραδικαστικό κύκλωμα, ωστόσο για τους λαθρομετανάστες δεν πρέπει να πεις κάτι εναντίον τους. Μπορεί το πρόστιμο και η απόφαση να ήρθε από την Κύπρο, αλλά περιμένετε, εδώ έρχονται πολύ χειρότερα...

1 σχόλιο:

  1. 1.ΕΝΤΕΚΑ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    http://nikosxeiladakis.gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BA%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CF%83-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5/
    2. Αποκαλύψεις
    Δεν υπάρχουν πρόσφυγες στην Ελλάδα μόνο λαθρομετανάστες… Διαβάστε τι ισχύει νομικά
    http://hellas-now.com/den-yparchoun-prosfyges-stin-ellada-mono-lathrometanastes-diavaste-ti-ischyi-nomika-gia-na-mi-sas-koridevoun/

    ΑπάντησηΔιαγραφή