Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΛΙΑΓΚΑΣ-ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Η ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ...

Έχουν αποκτήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια! Κι όμως τον τελευταίο καιρό οι φήμες που θέλουν την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο οργιάζουν....

Αν και το ζευγάρι μέχρι στιγμής τηρούσε σιγήν ιχθύος η Φαίη μιλώντας στους δημοσιογράφους ξεκαθάρισε την κατάσταση. Όπως μάλιστα ανέφερε δεν αποκλείεται να πάρουν επαγγελματικό διαζύγιο.
«Δεν έγινε κάτι διαφορετικό τη φετινή χρονιά στο “Πρωινό”, ο τρόπος που δουλεύουμε είναι ο ίδιος -να έχουμε ένα κοινό στόχο και μια δεμένη ομάδα. Έχουμε ένα ακόμα χρόνο στον ΑΝΤ1 για το “Πρωινό” και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Εγώ εκεί θα μείνω ακόμα και αν μου λένε φύγε.Έχουν γίνει αρκετές φορές συζητήσεις αλλά πια νομίζω ότι είναι άσκοπο, δεν με αφορά να κάνω δύο ή τρία πράγματα μαζί».

Όσο για τα σχέδια του Λιάγκα είπε «με τον Γιώργο υπάρχουν κι άλλες συνεργασίες εκτός από το “Πρωινό”. Ξεκινήσαμε χωριστά και κάποια στιγμή θα ξαναχωρίσουμε».

alldaynews.gr

2 σχόλια:

  1. Από το πρωί είχα μια φαγούρα στο δεξί αλλά μόλις διάβασα την ανάρτηση μου πέρασε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...αύριο θα χωρίσει η Λαμπίρη, οπότε μπορεί να σε πιάσει φαγούρα και στο αριστερό, μην ανησυχήσεις, παροδικό θα είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή