Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ! ΕΚΑΨΑΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ...

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 12 όταν ομάδα περίπου 30...

αντιεξουσιαστών κατέβηκε από την πλατεία Εξαρχείων στην οδό Στουρνάρη,έβαλε φωτιά σε κάδους και πέταξε βόμβες μολότοφ σε ένα τρόλεϊ και ένα λεωφορείο, τα οποία κινούνταν επί της οδού Πατησίων, με αποτέλεσμα τα δυο οχήματα να καούν ολοσχερώς.
Στην περιοχή κατέφθασαν τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ περιορίζοντας τους νεαρούς στο χώρο του Πολυτεχνείου ενώ λίγη ώρα αργότερα δυο οχήματα της Πυροσβεστικής επεχείρησαν επι της οδού Πατησίων προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά που είχε προκληθεί απο την επίθεση των αντιεξουσιαστών στο τρόλεϊ και το λεωφορείο.
Ωστόσο, τα καμένα οχήματα δεν απομακρύνθηκαν από το σημείο καθώς η ομάδα των αντιεξουσιαστών συνέχισε να πετά βόμβες μολότοφ και μέσα από το προαύλιο του Πολυτεχνείου την ώρα που οι δυνάμεις των ΜΑΤ προχώρησαν σε ρίψη φωτοβολίδων κρότου-λάμψης.
Τα επεισόδια συνεχίστηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους αντιεξουσιαστές να πετούν μολότοφ και πέτρες από τη στέγη του Πολυτεχνείου και την ατμόσφαιρα στους γύρω δρόμους να είναι αποπνικτική από τα χημικά που έριξαν οι αστυνομικές δυνάμεις.
 ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου