Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ" ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ"!!!

Δελτίο τύπου

Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, για την πρόθεση συμμετοχής του στη συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί στο Σύνταγμα την Τετάρτη 15/6 με το σύνθημα «Παραιτηθείτε», καθώς και με την παραδοχή του διοργανωτή της...

προαναφερόμενης συγκέντρωσης, κ. Γιώργου Τσουκαλαδάκη, ότι συμμετείχε σε εσωτερικές διαδικασίες της ΝΔ για την ανάδειξη Προέδρου, καταδεικνύεται ο ψευδής ισχυρισμός των διοργανωτών για μη κομματική ταυτότητα της συγκεκριμένης δράσης.
Το κόμμα Ελληνικό Όραμα καταγγέλλει πολιτικούς κύκλους που περιστρέφονται δορυφορικά από κόμματα παλαιάς φιλελεύθερης νοοτροπίας και πρακτικής ως επίκουρους προωθητές της λαθραίας υφαρπαγής της ψήφου του Ελληνικού Λαού. Η τακτική Τσίπρα που στο παρελθόν απεδείχθη ως η πλέον κατάλληλη για να δημιουργήσει ένα κλίμα ευρείας δυσαρέσκειας  της Λαϊκής Βούλησης βρήκε μιμητές και μάλιστα κάκιστους.
Το Ελληνικό Όραμα καλεί τους Έλληνες και τις Ελληνίδες:
Nα μην θυματοποιηθούν.
Nα κωφεύσουν στις Πολιτικές Σειρήνες  που τους δημιουργούν την ψευδαίσθηση της επανάστασης , της αντίστασης .
Να λειτουργήσουν ως Σκεπτόμενοι Έλληνες
Σας προσκαλούμε σε συσπείρωση Έλληνες και Ελληνίδες για αποτρέψουμε δόλιους σχεδιασμούς που στοχεύουν στην εκ νέου διακυβέρνηση από παλαιές κομματικές πολιτικές που συν – ευθύνονται για την κατάρρευση της Χώρας  για την εξαθλίωση της Ελληνικής Κοινωνίας.

1 σχόλιο:

  1. Έτσι ακριβώς είναι. Εμείς τα βόδια τώρα θα ψηφίσουμε τη ΝΔούλα με πρόεδρο τον Κούλη και αντιπρόεδρο τον Άδωνι, για να μας ...σώσουν.
    Αφού βέβαια "ξεχνάμε" την καταστροφή της Ελλάδος με το κλείσιμο όλων των βιομηχανιών (όσων είχαμε).
    "Ξεχνάμε" τη μη ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ (παρόλο που όλοι ξέρουν τι έχουμε).
    "Ξεχνάμε" τις μίζες σε όλα, αγόραζαν (οι "πατριώτες") από υποβρύχια μέχρι αεροπλάνα και βαπόρια σε διπλάσια τιμή από ότι άλλες χώρες.
    "Ξεχνάμε" τον πατέρα του Κούλη (ή παππού του ούτε που με νοιάζει) που ξεκίνησε την καταστροφή της χώρας με την είσοδο των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα (Αλβανών τότε).
    "Ξεχνάμε" τις μίζες Siemens, την οποία Siemens τώρα όλοι μαζί ξέπλυναν σβήνοντας τα πρόστιμα από τη ζημιά που υπέστη η χώρα, τα πρόστιμα που επέβαλε η Ελληνική Δικαιοσύνη.
    Τελευταίο και σημαντικότερο, "ξεχνάμε" τις ευθύνες της ΝΔούλας για τα δεκάδες δισεκατομμύρια που έδωσε στις ιδιωτικές τράπεζες με τη μορφή "κρατικών εγγυήσεων" και αυτά προστέθηκαν στο «χρέος» μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή