Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ! ΑΦΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 50ΧΡΟΝΟ ΑΝΔΡΑ, ΠΕΡΙΕΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ...


Λεπτομέρειες που προκαλούν σοκ έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί που ερευνούν την άγρια δολοφονία του 50χρονου άνδρα, ο οποίος...

βρέθηκε νεκρός πάνω σε βράχια στην περιοχή Λιμανάκια στη Βουλιαγμένη.
Ψαράς, ο οποίος βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή στις 5.00 το πρωί της Τετάρτης, αντιλήφθηκε το πτώμα και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία. Ο άνδρας έφερε τραύματα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο και ήταν καμένος στο πρόσωπο, καθώς οι δράστες εκτιμάται ότι τον έλουσαν με εύφλεκτο υγρό μετά τη δολοφονία για να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και να μην αναγνωρίζεται.
Το θύμα φορούσε μία φόρμα και ένα μπλουζάκι πόλο, τα οποία κάηκαν σχεδόν ολοσχερώς, προφανώς με σκοπό να μη βρεθούν ίχνη των εκτελεστών. Μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης δεν κατέστη δυνατόν να ταυτοποιηθεί ο άνδρας, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν το κατά πόσο το έγκλημα έγινε στο ίδιο σημείο ή εάν το πτώμα μεταφέρθηκε εκεί σε δεύτερο χρόνο. Η ταυτοποίηση από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών είναι το πρώτο βήμα για να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.
Αρμόδιοι αξιωματικοί αναφέρουν ότι θεωρούν βέβαιο από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει ότι οι δράστες έκαψαν τον 50χρονο στο σημείο όπου βρέθηκε., το οποίο κατά του καλοκαιρινούς μήνες έχει κίνηση καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου.
Δύο είναι τα βασικά σενάρια που εξετάζουν για το κίνητρό τους. Το πρώτο είναι να πρόκειται για σεξουαλικό έγκλημα, διότι στην περιοχή συνηθίζουν να πηγαίνουν με τα αυτοκίνητά τους ζευγάρια. Το δεύτερο είναι να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Σε αυτό συνηγορεί το γεγονός ότι ο τρόπος εκτέλεσης είναι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μαφιόζικος και επαγγελματικός.
Περισσότερα δεδομένα θα έχουν στα χέρια τους οι αξιωματικοί της Ασφάλειας όταν πάρουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, από τα οποία θα προκύψουν πληροφορίες για τα όπλα που χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι.
huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου