Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΕ ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ! ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΜΑΣ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!!!

Ο Υμηττός μας βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο! Αυτή τη στιγμή καίγεται η Αττική σε διάφορα σημεία και αντί ο Υμηττός να είχε αποκλειστεί από το πρωί, η Γραματεία Πολιτικής Προστασίας και αυτοί που βρίσκονται εκεί...


είναι σε λήθαργο. Δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται και αντί να απαγορεύσουν την πρόσβαση στον Υμηττό, τον έχουν αφήσει αθωράκιστο και ελεύθερο για όλους. Οι εμπρηστές μπορεί να μπουν και να κάνουν κάρβουνο το βουνό μας! 
Δήμαρχοι Παπάγου-Χολαργού (Αποστολόπουλε) και Αγίας Παρασκευής (Σταθόπουλε) βάλτε τις φωνές στους άσχετους ή πάρτε μόνοι σας πρωτοβουλία και αποκλείστε το βουνό. Η Αττική και τα βουνά της είναι στο στόχαστρο των εμπρηστών. Θωρακίστε το βουνό μας και μην επιτρέψετε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού σε κανέναν την πρόσβαση. 

Οφείλετε να πράξετε το καθήκον σας για το βουνό μας, τον Υμηττό. Πάρτε στο τηλέφωνο τον χοντρό, τον Καμμένο και πείτε του να στέλνει καθημερινά περιπόλους στρατιωτών (εποχούμενους) για να ελέγχουν τον Υμηττό μας! 
Επιτέλους αναλάβετε δράση!

6 σχόλια:

  1. Καλά κάνεις Κε Μάκη. Ο Υμηττός κινδυνεύει, από το κακό στο χειρότερο, σμπαραλιάστηκε όλη η δομή και οργάνωση που προϋπήρχε για δεκαετίες με το μπόλεκ...!Τώρα, σκέτη καταστροφή με το λόλεκ.
    Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι επιβεβλημένη η παρουσία του στρατού στο βουνό, έστω δύο τρία περίπολα στρατιωτικά, γιατί δεν υπάρχει τίποτα και πουθενά.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτοι στις φωτογραφίες, πουθενάδες στον ουσιαστικό λόγο ύπαρξής τους!
    Βαυκαλίζονται που κατάφεραν να γίνουν "αρχηγίσκοι στα γεράματα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μπόλεκ πίνει τσίπουρα τώρα, στην υγειά του "ευεργέτη του"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν γυρεύεται τον "υπεύθυνο" για όλη αυτή την διαστροφή...στον κοντορεβιθούλη και στον υποτακτικό του να αναζητήσετε τις ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...υπάρχει διαπιστωμένη δυσλειτουργία και μεγάλο πρόβλημα από το 2013 ! Από τότε που οι μπαχαλάκηδες του σφυριζα, όπου "μπούκαραν" διέλυσαν τα πάντα.
    Ο αρχιερέας του ψεύδους, με ειδικότητα στα παραμύθια με τον κοντορεβιθούλη και το μικρό σπίτι στο λειβάδι...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέχρις ότου πάει σπίτι του ο κλαρινοδήμαρχος δεν θάχει μείνει ούτε Χολαργός ούτε Υμηττός ούτε τίποτα όρθιο. Κατά τα άλλα οραματίζεται νέες πλατείες για να πλουτίζουν οι εργολάβοι και να εξοφλεί προεκλογικά γραμμάτια. Φωτογραφίες με τον Υμηττό να καιγεται και συ να χαμογελάς πότε θα ανεβάσεις ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή