Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΣ!

Στην ομολογία...

ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχώρησε στην ψήφιση νόμων που δεν συμβαδίζουν με το νόημα του Συντάγματος προχώρησε το πρωί της Παρασκευής ο Πάνος Καμμένος.
Με αφορμή ερώτηση για την άρση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι «καταφέραμε να διατηρήσουμε αρκετά προνόμια στα νησιά αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που λέει το άρθρο 101 του Συντάγματος για τη νησιωτικότητα» επαναφέροντας ουσιαστικά τα όσα είχε πει στα τέλη Μαΐου όταν είχε χαρακτηρίσει την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά ως «εγκληματική και αντισυνταγματική».
Δηλαδή λέτε ότι ορισμένα από τα μέτρα είναι αντισυνταγματικά, ερωτήθηκε ο υπουργός Άμυνας και απάντησε με απόλυτα φυσικό τρόπο ότι «υπάρχουν μέτρα που δεν είναι ευχάριστα και κάποια εξ αυτών δεν συμβαδίζουν με το νόημα του Συντάγματος».
Κατά τον κ. Καμμένο στη «μάχη» που έδωσε η κυβέρνηση έχασε τον ΦΠΑ στα νησιά αλλά κέρδισε τα ειδικά μισθολόγια
Σύμφωνα με τον ίδιο μετά την έγκριση του Eurogroup «η χώρα απελευθερώνεται και μπαίνουμε σε απομνημοποίηση της ζωής μας» υποστηρίζοντας ότι δεν θα ενεργοποιηθεί ο κόφτης μολονότι την ίδια ώρα παραδέχθηκε ότι όλοι βρίσκονται σε μεγάλη δυσκολία.
Παραδέχθηκε, δε, εμμέσως ότι ο ΕΝΦΙΑ θα παραμείνει μέχρι το 2031 λεγοντας ότι αν πάει καλύτερα η οικονομία τότε αυτός και άλλοι δυσβάχτατοι φόροι θα μειωθούν νωρίτερα του προβλεπομένου.
Πρώτο Θέμα (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου