Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ! ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ! ΒΙΝΤΕΟ

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Σάλο έχει προκαλέσει το μέρος της δικογραφίας της υπόθεση Παντελίδη...

που,  βγήκε στο φως της δημοσιότητας με τα ερωτήματα που προκύπτουν να είναι πολλά. Αυτό ωστόσο που σήμερα προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση ήταν ότι για άλλη μια φορά η μητέρα του Παντελή Παντελίδη κα Αθηνά πέρασε  την πόρτα της Εισαγγελίας Αθηνών.

Όπως φαίνεται στα αποκλειστικά πλάνα της εκπομπής του Star  «Αλήθειες με τη Ζήνα» η κα Αθηνά συνοδευόταν από τον δικηγόρο της οικογένειας Χαράλαμπος Λυκούδη, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής ανέφερε πως ο μοναδικός σκοπός στη ζωή της Αθηνάς Παντελίδου είναι η αποκάλυψη της αλήθειας.Η μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή πιστεύει ακράδαντα πως οι δυο κοπέλες στις καταθέσεις τους δεν λένε την αλήθεια και πως οδηγός δεν ήταν ο Παντελής.

«Ευχαριστώ όλον τον κόσμο για την συμπαράσταση με την οποία περιβάλλει την οικογένεια Παντελίδη και την εκφράζει με κάθε τρόπο. Εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει και είμαστε αρωγοί στην όλη προσπάθεια για την ανάδειξη της αλήθειας. Έχουμε συνδράμει με μάρτυρες αλλά και με άλλα στοιχεία την προανάκριση και συνεχίζουμε αυτή την προσπάθεια. Έχουμε την αφρόκρεμα των τεχνικών συμβούλων και των ιατροδικαστών και πιστεύουμε ότι θα βάλουμε το δικό μας λιθαράκι στην ανάδειξη της αλήθειας που και αυτός είναι ο στόχος μας και ο σκοπός ζωής της οικογένειας. 

Η οικογένεια πιστεύει πως μέσα από τις καταθέσεις των δυο συνεπιβαινουσών δεν αποκαλύπτεται η αλήθεια. Κατά την άποψη της οικογένειας είναι έμφορτες κατά την άποψη της οικογένειας οι καταθέσεις αυτές με σκοπιμότητα και υποκειμενικότητα. Και αναρωτιέμαι πόσο αντικειμενική μπορεί να είναι μια κατάθεση που δίνεται λίγες ώρες μετά το δυστύχημα, το οποίο έκανε όλη την Ελλάδα να κλάψει, να θρηνήσει και να λέει ότι επιδιώκω την πλήρη αστική μου αποζημίωση. Όλα αυτά θα ληφθούν υπόψη από τις αρμόδιες αρχές και εμείς, όπως προείπα με υπευθυνότητα και σοβαρότητα», τονίζει ο δικηγόρος. Όσο για τις επίμαχες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και απεικονίζουν τον Παντελή λίγο πριν το τροχαίο, ο Λυκούδης ξεκαθαρίζει.

«Αυτό αποδεικνύει άλλη μια στιγμή της αναλήθειας των καταθέσεων, διότι καταθέτουν ότι δεν ήταν δίπλα στον Παντελή και δεν γνωρίζουν αν ήπιε και πόσο ήπιε ενώ αποτυπώνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες πως ήταν συνεχώς δίπλα του. Το ίδιο πράγμα είπαν και οι μάρτυρες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Λυκούδης.  Ενώ καταλήγει λέγοντας ότι θα κληθούν και άλλοι μάρτυρες να καταθέσουν και η δικογραφία δεν έχει κλείσει.

Δείτε τι άλλο ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί.


youweekly.gr

1 σχόλιο:

  1. Η ΑΚΡΑΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΖΩΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.

    ΤΕΛΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή