Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΣΟΚ! ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΣ Η ΕΝΖΥΜΙΚΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ NAGALASE ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ!

Επειδή ανακάλυψαν ότι η ενζυμική πρωτεϊνή Nagalase που βρίσκεται σε καρκινικά κύτταρα αλλά και σε αυτιστικά παιδιά, προστίθεται στον οργανισμό μέσω των παιδικών εμβολιασμών!
Η Nagalase σταματά την ενσωμάτωση της βιταμίνης D στην πρωτεϊνη Gc...


Όπου υπάρχει πολύ Nagalase το σώμα εμποδίζεται να αξιοποιήσει την βιτ D κατά του καρκίνου και κατά του αυτισμού!
Οι γιατροί συνεργάζονταν κι ήταν έτοιμοι να δημοσιοποιήσουν την ανακάλυψή τους. 

Το ιατρικό κατεστημένο και το μεγαλείο του! Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Τέσλα, Ραίχ, Ρέιμοντ Ράιφ, Παστέρ και πόσοι άλλοι που με το έργο τους στον χώρο τις έρευνας και τις επιστήμης μπόρεσαν, όσο μπόρεσαν δηλαδή, να ξεστραβώσουν το ναρκωμένο πλήθος είχαν “περίεργο και ξαφνικό θάνατο”.
Πριν μερικές βδομάδες ακούσαμε και διαβάσαμε για μερικούς ολιστικούς γιατρούς οι οποίοι σκοτώθηκαν στη Φλόριντα. Στην αρχή νομίζαμε όλοι μας, όσοι είναι στον εναλλακτικό και ολιστικό τρόπο ζωής και ενημέρωσης πως ήταν λόγο των θεραπειών και των διαφορετικών προσεγγίσεων των ασθενειών των ασθενών τους.
Η πραγματική όμως αιτία, και βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση να το ακούσετε πουθενά δημόσια -σε μαζίκή κλίμακα εννοώ- ήταν ότι είχαν ανακαλύψει μέσω της έρευνας τους ότι η nagalase, μία ενζυμική πρωτεΐνη, προστίθεται στον πληθυσμό μέσω εμβολιασμών. Τί κάνει ακριβώς;
Η Nagalase, σταματάει την ενσωμάτωση της βιταμίνης D στην πρωτεΐνη Gc.
Η Gc είναι μια πολυλειτουργική πρωτεΐνη που βρίσκεται στο πλάσμα, στο εγκεφαλονωτιαίο υγρό και στην επιφάνεια πολλών τύπων κυττάρων. Ενώνεται με τη βιταμίνη D (η συνωμοσία του ήλιου που λέμε…) και των μεταβολιτών στο πλάσμα και τους μεταφέρει σε ιστούς-στόχους. Έχει δοκιμαστεί για χρήση ως θεραπεία του καρκίνου για να να ενεργοποιήσουν την καταστροφή των καρκινικών κυττάρων.
Η Nagalase λοιπόν είναι μια πρωτεΐνη που επίσης δημιουργείται από όλα τα καρκινικά κύτταρα και βρίσκεται επίσης σε πολύ υψηλές συγκεντρώσεις σε αυτιστικά παιδιά. Αυτό λοιπόν εμποδίζει το σώμα μας να αξιοποιήσει την βιταμίνη D και να την ενσωματώσει για την καταπολέμηση του καρκίνου και την προληψη του αυτισμού.
Nagalese απενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα και είναι επίσης γνωστό ότι προκαλεί διαβήτη τύπου 2. Έτσι, βασικάδεν θανατώθηκαν οι γιατροί, διότι είχαν βρει τη θεραπεία για τον καρκίνο ή είχαν επιτυχή θεραπεία του αυτισμούαλλά επειδή αυτοί οι άνθρωποι είχαν τις αποδείξεις πως τα εμβόλια περιέχουν αυτή την ουσία και προκαλούν αυτού τους είδους τις ανωμαλίες. Και αυτό, προφανώς, γίνεται συνειδητά και σκόπιμα μέσω των εμβολιασμών!
Οι γιατροί λοιπόν οι οποίοι συνεργάζονταν ήταν έτοιμοι να δημοσιοποιήσουν αυτή την “ανακάλυψη”. Νόμος 101 Μείωση του πληθυσμού, και όχι μόνο! Κάνοντάς το νόμο επιβάλλεται στη μάζα μέσω τον εμβολίων, οπότε κανείς δεν μπορεί να γράψει το παιδί του στο σχολείο αν δεν έχει κάνει τους “απαραίτητους” εμβολιασμούς!
Μια “απλή” αργή μεθόδους θανάτωσης νομίζοντας ότι είναι δίκαιοι με την νοοτροπία της «επιβίωσης του ισχυρότερου» θεωρώντας τον άνθρωπο απλή μηχανή χωρίς ψύχη.
Ο Δρ Ted Broer σπάει τη σιωπή του, σχετικά με την nagalese, στο βίντεο που υπάρχει στο τέλος του άρθρου που είναι από μία σύντομη συνέντευξη στις 25 Ιουλίου η οποία θα σας δώσει πολλές απαντήσεις!
Ο Δρ Ted Broer ξέσπασε στην εκπομπή The Hagmann & Hagmann, αφού βέβαια τους πήρε μια ολόκληρη ώρα ώστε να βγει στον αέρα, ενώ το τρίωρο σόου τους εννοείται “κατέβαινε” και κάθε γραμμή επικοινωνίας που προσπαθούσαν να έχουν διακοπτόταν, ενώ οι σερβερ τους ήταν μόνιμα κατεβασμένοι.
Στη συνέχεια αφού έκλεισαν μια ασφαλή γραμμή, ήταν τελικά πίσω στον αέρα, με τον Δρ Broer λέγοντας κατευθείαν “Δεν έχω αυτοκτονικές τάσεις”…
Ήταν εξαιρετικά νευρικός που κατείχε πάνω του αυτές τις πληροφορίες και  φοβόταν ότι δεν θα προλάβαινε να το πεί δημοσίως…
Ακούστε τον στο βίντεο παρακάτω και ο νοών νοείτω…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου