Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ! ΣΤΟ 10% Η ΥΦΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ! ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ «ΚΟΦΤΗ» ΜΙΣΘΟΥΣ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5,5%! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ…ΑΝΑΠΤΥΞΗ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ;

Τα στοιχεία που σας αποκαλύπτουμε δείχνουν το μέγεθος της νέας απάτης σε βάρος του λαού από τους Τσίπρα-Καμμένο! Το δημόσιο χρέος, όχι μόνο αυξάνει μονίμως, αλλά το χειρότερο, η ύφεση επί Τσίπρα-Καμμένου...

έχει ξεπεράσει το 10%!!! Και οι δύο οι πολιτικοί εγκληματίες μιλάνε για ανάπτυξη που έρχεται το 2ο εξάμηνο του 2016! Δηλαδή από τώρα και στο εξής!!! 
Τα δύο πολιτικά σκύβαλα μπορεί να συμφώνησαν το 2018 να έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα 3,5%, όμως, με τις συνθήκες ύφεσης που έχουν δημιουργήσει στην οικονομία οι Τσίπρας-Καμμένος, χρειαζόμαστε σε ετήσια βάση τουλάχιστον 5,5% πρωτογενές πλεόνασμα προκειμένου να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στην λαίλαπα που έχουν φέρει!
 Όμως, το έγκλημά τους έγινε εν ψυχρώ, διότι αυτό που θέλουν είναι να έχουν μόνιμες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις μέσω του «κόφτη»! Επειδή η οικονομία θα καταβαραθρώνεται συνεχώς, θα  εξαερώνονται παράλληλα οι μισθοί και οι συντάξεις.
Δείτε λοιπόν ποιο είναι το δημόσιο χρέος, σύμφωνα με την επίσημη πηγή του http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece
To δημόσιο χρέος της χώρας βρίσκεται στα 352,7 δις ευρώ. Το εντυπωσιακό όμως βρίσκεται στα άλλα νούμερα, στον άλλο πίνακα. Δείτε λοιπόν ποιο είναι το ΑΕΠ; 166,9 δις ευρώ! Συντριβή πραγματική σε σχέση με το ΑΕΠ που μας άφησε η κυβέρνηση Σαμαρά.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, στο τέταρτο τρίμηνο του 2015 το ΑΕΠ ανήλθε στα 46 δισ. ευρώ, ενώ στο σύνολο του έτους διαμορφώθηκε στα 185 δισ. Ευρώ (πηγή: http://www.kathimerini.gr/851352/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/sto-03-telika-h-syrriknwsh-toy-aep-to-2015).
Με μια απλή αριθμητική βλέπετε πώς το ΑΕΠ από τα 185 δις ευρώ που μας το παρέδωσε η κυβέρνηση Σαμαρά, η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου το κατακρήμνυσε στα 166 δις ευρώ! Τουτέστιν, καταστροφή, η οποία υπερβαίνει το 10% ύφεση!!!
Αν κάνουμε μια διαίρεση του ποσού 19,7 δις (οι τόκοι που δίνουμε σε ετήσια βάση στους τοκογλύφους) με τα 352,7 δις που είναι το δημόσιο χρέος, τότε έχουμε τον αριθμό 5,5%, που αφορά στην μέση ετήσια αύξηση του χρέους!!! Άρα, για να αντισταθμίσουμε αυτή την κατάσταση, θα πρέπει να έχουμε ετησίως τουλάχιστον 5,5% πρωτογενές πλεόνασμα, πράγμα αδύνατον! Και επειδή δεν υπάρχει περίπτωση ούτε ο μάγος Κόπερφιλντ να καταφέρει κάτι τέτοιο, τότε, όπως συμφώνησαν οι πολιτικοί προδότες Τσίπρας-Καμμένος, θα έρχεται ο «κόφτης» να πετσοκόβει κάθε τόσο μισθούς και συντάξεις ώστε να εξαθλιώνονται εις το διηνεκές οι Έλληνες!

Αυτή είναι η απάτη των Τσίπρα-Καμμένου, αυτό είναι το έγκλημά τους, το οποίο ισοδυναμεί με εθνική προδοσία, για την οποία πρέπει να λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη και να πάνε στη φυλακή! 

2 σχόλια:

  1. ΦΥΛΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΠΑΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
    http://greekdebttruthcommission.org/assets/porisma1.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή