Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΕΝΑΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟ GAY PRIDE ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΜΑΡΔΑΝΗΣ!

Είναι δυνατόν να μην βγάλει κανείς το καπέλο σε τέτοιους ανθρώπους; Εμείς δεν είμαστε ρατσιστές και βεβαίως δεν έχουμε πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους. Άλλωστε ο τόπος αυτός έβγαλε ομοφυλόφιλους γίγαντες! Όπως ο Μάνος Χατζηδάκης, ο Κωνσταντίνος Καβάφης, ο Γιάννης Τσαρούχης. Ήταν απόλυτα αξιοπρεπείς και δεν έκαναν φλάμπουρο την ιδιαιτερότητά τους, όπως συμβαίνει σήμερα. Όλους αυτούς λοιπόν στο gay pride και τύπους σαν τον Θεοδωράκη ή τη Ρένα Δούρου ξεφτιλίζει ο ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης. Ιδού τι είπε...

«Την ημέρα του Gay Pride μου ζήτησαν από ραδιοφωνικό σταθμό να μιλήσω, αλλά τους είπα ότι δεν συμφωνώ. Δεν είμαι περήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος.Κανείς δεν μπορεί να είναι περήφανος για το τι κάνει στο κρεβάτι του. Είναι σαν να λες ''είμαι περήφανος που έχω αυτιά''.Δεν μπορείς να είσαι περήφανος επειδή είσαι θηλαστικό ή επειδή έχεις δύο αυτιά.Περήφανος μπορείς να είσαι για χίλια δύο άλλα πράγματα. Θα μου άρεσε να νιώθω περήφανος για τον εαυτό μου για κάποια ανθρώπινα χαρακτηριστικά μου. Δεν νιώθω περήφανος που είμαι gay, ούτε εσύ πρέπει να νιώθεις περήφανος που είσαι straight. Να είσαι περήφανος επειδή είσαι τίμιος, καλός άνθρωπος, ή καλός πατέρας»
Χρήστος Σιμαρδάνης
ένας υπέροχος, αξιοπρεπής κύριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου