Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ! ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΩΣ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΡΕΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!!! ΔΕΙΤΕ...

     Δελτίο Τύπου
Τεσσάρων Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης

                                             15 Ιουνίου 2016

Απάντηση στο Δήμαρχο
για τη μείωση των πιστώσεων για Συντήρηση των Σχολείων


        
Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απρεπή συμπεριφορά του Δημάρχου με την επιστολή απάντηση που έστειλε...

στους γονείς των μαθητών των σχολείων κατηγορώντας τους για μικροπολιτική, όταν διεκδικούν καλύτερα σχολεία για τα παιδιά τους, χρησιμοποιώντας δε ψευδείς πληροφορίες για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

            Ο Δήμαρχος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ:

    Παραπληροφορεί με τέτοιο τρόπο τις κοινωνικές ομάδες.

    Ισχυρίζεται ψευδώς ότι δεν επιτρέπει ο νόμος αναμόρφωση προϋπολογισμού και ότι δεν μπορεί να προκηρύξει νέα έργα για τα σχολεία.

             Ισχυρίζεται ότι τα λεφτά δεν μπήκαν «στον κοινό κορβανά» αφού ήδη τα χρέωσε σε άλλα έργα.

             Ισχυρίζεται ότι τα 800.000 € που χρεώθηκαν για την αγορά οικοπέδου προορίζονται για σχολείο, αφού καμία τέτοια σκέψη δεν έχει εκφράσει, αν και ρωτήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο και δεν έδωσε καμία τέτοιου είδους απάντηση.

             Ισχυρίζεται ότι τα συνεργεία του δήμου έχουν πρώτη προτεραιότητα στα σχολεία, αφού έχει στα χέρια του δεκάδες έγγραφα από κλήσεις των εκπαιδευτικών για τις ανάγκες των σχολείων που χρονίζουν.

             Διαδίδει ψευδώς ότι το 2012 αναγράφηκαν 0 ευρώ στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για σχολεία, ενώ στην πραγματικότητα εγγράφηκαν 1.193.000 €.

             Επικαλείται τα 681.000 € της Περιφέρειας Αττικής ενώ τα έχει καθυστερήσει εδώ και ένα χρόνο και μπαίνουμε στο καλοκαίρι χωρίς καμία προκήρυξη, όταν έχει χάσει ήδη και τη χρηματοδότηση από τα 50.000.000 € της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» που έβγαλε πρόσκληση για συντήρηση σχολείων καθώς και όλο το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ  ύψους 1.051.000 € που το είχε εξασφαλίσει ο δήμος και επί των ημερών του απεντάχθηκαν.

              Η αλήθεια είναι ότι εύλογα και απολύτως δικαιολογημένα οι γονείς διαμαρτυρήθηκαν για την κατάφορη αδικία σε βάρος των σχολείων και των παιδιών τους.

              Ο Δήμαρχος θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη για τις αστοχίες του, την αποτυχία του και τις επιλογές του στη σχολική κοινότητα και βέβαια άμεσα να προκηρύξει διαγωνισμό για νέες εργασίες 230.000 € που εντέχνως και στα κρυφά προσπάθησε να διοχετεύσει αλλού.

              
Ο Δήμαρχος πρέπει επιτέλους να μάθει να απαντάει με σεβασμό στους γονείς που τον εξέλεξαν και πάνω από όλα να υπηρετεί με σεβασμό τους μαθητές μας.

Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση       :  Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας
Δημοτική Αναγέννηση                 : Γιάννης Κεχρής
Δυναμική Πορεία                         : Νίκος Αποστολόπουλος
Συνεργασία για τις 8 Προτάσεις  : Χάρις Κουγιουμτζόπουλος



15 σχόλια:

  1. Επιτέλους ένα ηχηρό χαστούκι στον πτυχιούχο κλαρινοδήμαρχο και το πατσουροχαρέμι του. Τέρμα τα ψέματα οι κοροιδία οι μίζες οι ρεμούλες οι προμήθειες. Με ενωμένη την αντιπολίτευση θα ξεμπροστιαστεί επιτέλους για τα τόσα ψέματα και τις απίστευτες και άνευ προηγουμένου σπατάλες στα δυό χρόνια που είναι κλαρινοδήμαρχος. Είμαστε στα πρόθυρα χολέρας από τη βρώμα και τη δυσωδία στον Χολαργό. Οδοκαθαριστές έχουν να περάσουν πριν το Πάσχα. Κατά τα άλλα μόνο για φανφάρες και εκδηλώσεις κόπτεται !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον χάρη τον συριζαίο τι τον ήθελαν ; Εκτός και τα εγκλήματα του ΣΦΥΡΙΖΑ εναντίον του Ελληνικού λαού μπαίνουν στο περιθώριο . Δεν μπορεί να υπάρχει καλύτερη παιδεία όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αποφυλακίζει εγκληματίες , παιδεραστές , ανώμαλους και εμπόρους ναρκωτικών . Αυτά οι συριζαίες των συλόγων Γονέων δεν τα λένε απεναντίας θέλουν Αφγανούς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ έξω από τα σχολεία μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αίσχος ντροπή για την αντιπολίτευση . Τότε με αυτή την λογική αφού υπόγραψε ο Κουγιουμτζόπουλος να υπογράψει και ο χοντρομπαλάς Φίλης για το καλό της ανθελληνικής παιδείας σας . Οι σύλλογοι κηδεμόνων ειδικά στον Χολαργό είναι συνιστώσες του Γ........ συριζα και κέντρα αναρχοφασιστών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η αντιπολίτευση δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα . Είναι όλοι τους λίγοι . Απέναντι στον Αποστολόπουλο χρειάζεται μια ισχυρή προσωπικότητα που θα συσπειρώσει τον κόσμο και αυτό μόνο ο Μπάμπης ο Στάικος μπορεί να το καταφέρει . Ο άνθρωπος που έφτιαξε τον Φίλιππο στου Παπάγου είναι ο πιο κατάλληλος για Δήμαρχος . Έχει ένα τρομερό όπλο στα χέρια του που άν το αξιοποιήσει θα σαρώσει . Τον Ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου . Προχώρα Μπάμπη και και σε ακολουθήσουν χιλιάδες . Κάνε άνοιγμα στην τοπική κοινωνία και βρες τους κατάλληλους ανθρώπους να σε πλαισιώσουν με εσένα και μόνο αρχηγό . Ο Κουγιουμτζόπουλος θέλει το χρίσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ και θα παίξει βρώμικα παιχνίδια με την βοήθεια των συριζαίων συλλόγων τώρα που απομακρύνθει ο Ζήκας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το κείμενο διαμαρτυρίας το έγραψαν οι συριζαίοι και τα πρόβατα οι άλλοι το υπόγραψαν . Συμφωνώ κα εγώ για τον Στάικο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον Στάικο τον πούλησαν όλοι με πρώτο και καλύτερο τον Ξύδη !!! Έφαγε ότι έφαγε ο Ξύδης έκανε δωρεές ο άλλος σαν ηλίθιος που σκόρπαγε λεφτά δεξιά κι αριστερά και μετά μόλις σταμάτησε να δίνει τον έφτυσαν όλοι..Όπως γίνεται συνήθως στην κωλοχώρα που ζούμε...Όποιος προσφέρει τον τρώνε αμάσητο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ.
    Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΡΕΕ ΑΦΘΟΝΟ ΕΝΩ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΔΡΑΣΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΝΟΥΝ Ή ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ 7ης ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ,ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ 7ης ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΣΟΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ Ή ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΡΙΖΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
  8. Ο ΣΦΥΡΙΖΑ Χολαργού θέλει να φέρει Ιμάμηδες στα σχολεία μας και να διδάσκουν το κοράνι στα Ελληνόπουλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν διαβάσει κανείς προσεχτικά την απάντηση του Δημάρχου Αποστολόπουλου στους γονείς που επιτακτικά ζητούν το αυτονόητο, αυτό δηλαδή που έχει υποχρέωση να κάνει ο Δήμος, θα διαπιστώσει ότι ο Δήμαρχος απαντά με του κόσμου τα ψέματα.
    Λέει ότι το 2012 δεν δόθηκε ούτε ένα ευρώ για τα σχολεία και όμως δόθηκαν άνω του 1 εκατομμυρίου.
    Λέει ότι γράφτηκαν 800.000 € για αγορά οικοπέδου για να κατασκευαστεί σχολείο . Εδώ μιλάμε για συντήρηση των υπαρχόντων σχολείων και αυτός μας μιλάει για τι θα κτισθεί μετά από χρόνια.
    Δήμαρχος με ψέματα δεν στέκει, ούτε με πανηγύρια, ούτε με selfies. Είναι Ανίκανος - Ανύπαρκτος και Πτυχιούχος Ψεύτης.
    Η Αντιπολίτευση είναι και θα είναι συνεχώς παρούσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Φίλης του συριζα ο ανύπαρκτος και άθεος κομμουνιστής ψευτο υπουργός παιδείας τι λέει για τα σχολεία μας και την Ελληνική Παιδεία ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μόνο ο Μπάμπης Στάικος μπορεί να ηγηθεί μιας ισχυρής αντιπολίτευσης και να ξεπεράσει το 25% στον πρώτο γύρο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όποιος συνεργαστεί με συριζαίους στον Δήμο μας είναι τελειωμένος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν ο Στάικος καταλάβει πόση δύναμη θα πάρει με την τοποθέτηση του ανδριάντα του Αλέξανδρου του Μεγίστου , θα πάρει τις εκλογές με περίπατο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Μέγας Αλέξανδρος μας ενώνει όλους . Όποιος αρνηθεί την ανέγερση του Ανδριάντα του Κοσμοκράτορα Αλέξανδρου θα χαθεί στα σκουπίδια της Ιστορίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή